kotka doroty pisze:Bardzo przepraszam że,tak nie na temat![]()
Chciałam zameldować że,książka dotarła i już jest w czytaniu![]()
Dziękuję ,pozdrawiam,trzymam kciuki i miziam wszystkie koteczki będące pod Waszą opieką.
kotka doroty i jej ptfoor:![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Bardzo przepraszam że,tak nie na temat![]()
Chciałam zameldować że,książka dotarła i już jest w czytaniu![]()
Dziękuję ,pozdrawiam,trzymam kciuki i miziam wszystkie koteczki będące pod Waszą opieką.
kotka doroty i jej ptfoor:![]()
herzpl pisze:Kociara82 pisze:dziewczyny, dzis piatek 13 tego, czyli Dzien Czarnego Kota![]()
Wszystkim podopiecznym KP, a szczegolnie czarnym w tym przystojniakowi Franusiowi-wszystkiego najkociastego, zdrowka, radosci, milosci i dlugiego szczesliwego zycia z tej okazji zycze
aj nie mylic pojec bo czarny kot przynosi pecha to go do 13 w piatek dopisali a to nie do konca jest tak,przynajmniej nie dla mnie
Faflok pisze:Tak myślałam przez pół nocy, to są maluszki? Takie dopiero po porodzie? Czy koty starsze?
Ostatnio tyle się mówi o usypianiu ślepych miotów, nie wiem jakie mieć o tym zdanie.
Tzn jeśli idzie o kwestię ogólną, czyli o bezdomność to wydaje sie to być dobrym posunięciem ale w kwestii moralnej ja nie potrafie tak decydować o czyimś życiu. Ciężkie tematy, ciężkie...
Faflok pisze:Mam dosyć ważne pytanie. Będzie ktoś dzisiaj jeszcze na kociarni?
Bo jednak przydałoby nam się wejść do środka żeby zerknąć jak ten dach zamocować, tzn czym żeby było solidnie ale tanio.
herzpl pisze:no dobra ja kolesia urobie wzgledem sterylki ale na ta chwile nadal zostal problem co z tymi kociakami...
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:no dobra ja kolesia urobie wzgledem sterylki ale na ta chwile nadal zostal problem co z tymi kociakami...
Jeżeli je wysteryzliuje przez Nas to kocięta przyjmiemy jak najbardziej. Chyba że są jeszcze ślepe - to prosze informacje.
herzpl pisze:powiedz jeszcze czy jesli to dzikie kotki to nie bedzie musial placic
MIKUŚ pisze:A Wy już w Sosnowcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 87 gości