Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Haksio, chyba tak jak ja ma dzisaj ból głowy i "przymulenie".
Jak ja jutro od 8.00 do 18.15 w pracy wytrzymam?
Jakieś kolokwium może zapadam
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Haksio, chyba tak jak ja ma dzisaj ból głowy i "przymulenie".
Jak ja jutro od 8.00 do 18.15 w pracy wytrzymam?
Jakieś kolokwium może zapadam
A ja od 14 do 20![]()
Zapodaj, zapodaj![]()
A ja moze zamkne sie od srodka?
Haker1 pisze:A ja jestem sam w domu.
Zastanawiam się czy zrobić film z cyklu "Haker sam w domu".
Badylku może się przyłączysz i nakręcimy też "Badylek sam w domu".
Tylko czy ktoś to oglądnie?
Taki film akcji ... kot śpi na lewym boku ( 1h), kot sie przeciąga i obraca (10 sek), kot śpi, o przepraszam prowadzi obserwacje na prawym boku (1,5h), koteczek się poruszył, zmienia miejsce obserwacji ( słońce mu uciekła do innego pomieszczenia), po drodze pije wodę, korzysta z kuwety, koteczek rozpoczyna obserwacje itp. Koteczek słyszy dźwięk domofomu ( kluczyw zamku) niespiesznie wstaje i idzie do drzwi, ociera się o nogi Dużych. Koniec.
Haker
Taki film akcji ... kot śpi na lewym boku ( 1h), kot sie przeciąga i obraca (10 sek), kot śpi, o przepraszam prowadzi obserwacje na prawym boku (1,5h), koteczek się poruszył, zmienia miejsce obserwacji ( słońce mu uciekła do innego pomieszczenia), po drodze pije wodę, korzysta z kuwety, koteczek rozpoczyna obserwacje itp. Koteczek słyszy dźwięk domofomu ( kluczyw zamku) niespiesznie wstaje i idzie do drzwi, ociera się o nogi Dużych. Koniec.
Haker
Haker
Haker1 pisze:Mruja nawet takiego malutkiego kaktusa nie dotykam,
mamy taki mini ogródek w szklanej kuli, raz tam włożyłem łapkę. O jeden raz za dużo.
Fasolko, Mru sam w domu, też jest świetne.
Popatrz jak nadajemy na tych samych falach, kocich falach![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 115 gości