Wujek Salvadore

Oczywiście, czeka wszystkich aklimatyzacja, za którą poproszę

Uff, to były ciężkie 2 dni - a bez Salvadore byłyby jeszcze cięższe - dziękuję Ci, kochanie!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Ależ są: viewtopic.php?f=1&t=127675&start=15jak złoto i u JOKOTów viewtopic.php?f=1&t=124321&start=1140
Wujek Salvadorewielkie ma zasługi dla kociej sprawy, albowiem dzisiaj zawiózł mnie i Zuzię ... no właśnie, do DS Zuzi!!! Dla Zuzi piątek, 13-go okazał się dniem szczęśliwym, została w najlepiej przygotowanym DS, jaki do tej pory spotkałam
![]()
.
Oczywiście, czeka wszystkich aklimatyzacja, za którą poproszę, ale myślę, ze to kwestia czasu ...
Uff, to były ciężkie 2 dni - a bez Salvadore byłyby jeszcze cięższe - dziękuję Ci, kochanie!!!!
Agneska pisze:Moja kochana, malenka, oswojona dziczenka.Bardzo sie ciesze!
alix76 pisze:Agneska pisze:Moja kochana, malenka, oswojona dziczenka.Bardzo sie ciesze!
No tak mnie właśnie naszła refleksja - przecież Zuzia to Bezczelna-Pingwinka spod warsztatów, która razem z Rudzielcem złośliwie ignorowała klatkę-łapkę całe lato. Namyśliła się na ostatniej, zeszłorocznej łapance - może ja zimno zmotywowało- i w ostatnim chyba momencie na oswojenie. Liczyłam się z tym, że zostanie do wiosny i będziemy ją łapać, już dziką i pewnie z brzuchem ... Dała się złapać, zakwalifikowała się na oswojenie, Agneska włożyła w nią morze pracy i cierpliwości i miłości ... a teraz smarkula będzie królewną
. Prawie do pucybuta do milionera
![]()
A ja sobie zrobiłam poranny relaks przy porządkowaniu roślin - szczególnie relaksujące było rozrzucenie przez Łatkę zbiorów starannie ułożonych do suszenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 179 gości