OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 12:51 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Trzymam kciukasy za krzykliwe transporterki za za kurczące się miski :ok: (może zaczęłaś biegać z miskami z prędkością światła :ryk: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 12, 2011 13:46 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

meksykanka pisze:Trzymam kciukasy za krzykliwe transporterki za za kurczące się miski :ok: (może zaczęłaś biegać z miskami z prędkością światła :ryk: )

Ja już oscyluję w tej prędkości.
TZ wrócił z W-wy. Dobrze,że nie ma mnie w domu bo pogrom z kotem i miedzy ludziami. Danka upychała kota do kontenerka bo silny ale wrażliwy chłop nie dał rady. :mrgreen: A ona pogryziona i podrapana, a w sobote idzie na ślub :roll: TZ idzie zaś na imprezkę pracowniczą. Dowiedziałam się przy okazji ew podrózy w sobotę z kotami.
Nie pozwolę składać klatki.Przyda się pod koniec tygodnia na ludziopodobne stwory :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 13, 2011 7:14 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Napiszę,choć nikt sie nie melduje.Ale poranek miałam sedesowy wiec żale swoje wyleję.
Moi domownicy nie wiedzieć czemu uważają,że wrzucenie do sedesu koopala oblepionego żwirkiem drewnianym ujdzie :mrgreen: . Żwirek żwirkowy ląduje w specjalnym pojemniku.Reszta drewna przesiana też w nim. Ale wczoraj wieczorkiem ktosik wpakował do sedesu duże co nie co zrobione przez koty i wody nie spuścił. To,to po nocy mozcenia napuchło i nie wygladało ciekawie. 8O Bezmyślnie wodę spuściłam i...zamarłam.Podjechało wsio pod deskę i nie zamierzało opaść. :evil: Czekam...czekam...czekam... :roll: Genialna główka wymyśliła coby rączki nie pakować, to wpakowałam w sedes pręt długi.Mam takowy na papier toaletowy. Dużo go sie mieści,wiec dokłądac nie muszę. Nie pomogło :cry: . Zabuzowało,lekko opadło ale nie pomogło. Polazłam po rękawiczki w cichej nadziei,że tylko dłoń zamoczę :| . Po bark była taż dłoń wsadzona :!: .Dobrze,że sobie golenie wcześniej zafundowałam bo trociny spod pachowych loków do tej pory bym skubała.
Zabiję jak wrócę.Sedes,Tz-ta,dziecko czy kota.Ale komuś się oberwie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 13, 2011 7:22 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

:ryk: :oops: no, współczuję Ci, ale :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt maja 13, 2011 8:21 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

No, te kobiety to supersprytne som...
Nawet awaria sanitarno-epidemiologiczna im nie straszna :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt maja 13, 2011 8:22 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

alix76 pisze::ryk: :oops: no, współczuję Ci, ale :ryk:

żebyś wiedziała jak ja sobie współczułam :mrgreen: .Hydraulik to goowniany zawód :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 13, 2011 9:01 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Oj, Asiu, zabij. Należy Ci się! :ryk:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt maja 13, 2011 9:04 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Asia, jeden raz wrzuciłam kupsko ożwirowane do kibelka. Po gównianej robocie (może nie aż tak malowniczej jak Twoja :mrgreen: ) oduczyłam się i więcej prób nie podejmuję. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 13, 2011 9:13 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Bo ja mam malownicze przypadłości :mrgreen: W domu kilka osób jest i każda ma inne zdanie na każdy temat.
Poza tym sama byłam z dziecięciem tylko.Nie dało rady TZ popędzić bo w pracy.Koty trzymały się na bezpieczna odległość.Tyle mojego,że do Danki w ramach zemsty czeredę wpuściłam.Bo Rudzik znów był nie na swoim miejscu. :wink: A potem skrzyp drzwi wywołał biegusiem Biankę,Niusię i Biska.Brygada demolkowa. Jak wychodziłam to radosne wrzaski dobiegały od niej :mrgreen:
Proszę się nie obawiać,domyłam sie,domalowałam i dobrze się potem ześmiałam z siebie.Chlapła bym sobie odkażacz oraz kapkę na stargane nerwy ale tylko salicyl był.
Ostatnio edytowano Pt maja 13, 2011 9:19 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 13, 2011 9:17 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Salicylem mogłaś się troszkę natrzeć :mrgreen:
zawsze coś ''wchłoniesz'' :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob maja 14, 2011 6:13 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Jak Kajka głodna to Kajka zła.Od bladego świtu goni koty bo ją głód goni. Zgoniło mnie to z wyrka.Radośnie się podniosłam.Oj,jak radośnie :mrgreen: . Słonko nie zdążyło w oczki mi zajrzeć jak już nerki dzikunom kroiłam.
Bo do zwierza to tylko z radocha można wstawać. :evil: Jeszcze bledszy świt niż zwykle zastał mnie przy michach dzikunów.O dziwo one i sroki już czekały 8O . Pieczywo zaś za późno przywieźli :mrgreen: Sklep otwarty.Tylko ekspedientka,ja i gołębie.Nie licząc wczorajszego czerstwiaka.
Bianka w nocy wymiotowała.A teraz skacze jak mały koteczek.Jak am coś z gardłem to tak zaczyna się dziać.
Nastka ma spory brzuszek.I znów luźnego koopala. Wet ja obejrzał i stwierdził,ze nadal jest zagazowana.FIP-a już u niej widziałam.Grucha i gaworzy do ans.Ociera się.Ma apetyt.Dużo śpi.
Niusia (puk,puk...) by nie przechwalić od tygodnia trafia do kuwety przy goownianej robocie.Nie ucieka z niej w takim popłochu.A dziś w mojej obecności nawet starannie zagrzebała.Czego nigdy nie robiła.Wygłaskałam i wycałowałam małą.Przyjęła to z pewnym obrzydzeniem :? . Opanowała się grzecznie przed wytarciem policzków po cmokach.

Jestem umordowana, bo odnowiło mi się zapalenie nerwu w twarzy (trójdzielny czy jakoś tak :roll: ).Boli ucho,głowa,policzki,oczy....Wszystko mnie boli. Naćpanie się lekami nie przyniosło radochy i większej ulgi.Rozwaliło zaś żołądek.
A może kiblekowe opary mi zaszkodziły?Wszak wpadłam tam prawie po szyję,oczy...
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 14, 2011 6:18 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Asiu dziś dla Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: zdrówka :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob maja 14, 2011 8:08 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

ASK@ pisze:Jestem umordowana, bo odnowiło mi się zapalenie nerwu w twarzy (trójdzielny czy jakoś tak :roll: ).Boli ucho,głowa,policzki,oczy....Wszystko mnie boli. Naćpanie się lekami nie przyniosło radochy i większej ulgi.Rozwaliło zaś żołądek.
A może kiblekowe opary mi zaszkodziły?Wszak wpadłam tam prawie po szyję,oczy...
:( :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob maja 14, 2011 8:13 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Ja też życzę zdrówka - bo niestety jak człowiek czuje się jednym wielkim bólem, to się żyć odechciewa.
A kotoobowiązki czekają.
Wdzięczni za wsparcie i choć serdeczności potrafiący wysłać.
Mieszkańcy kociej rezydencji :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob maja 14, 2011 9:26 Re: OTW3-Sunia+dzieci bezpieczne od 89!Pomoc potrzebna!

Właśnie skończyłam sprzątanie.Bo nalane było i tylko łażąc na kolanach można coś znaleźć.Dzielnie machałam ścierą. Dziwne miejsce sobie wybrał jedno jeden kot.Ale już opisywać nie będę gdzie, bo nikt z chusteczek w pudełku korzystać nie będzie chciał :mrgreen: Trudno mi nawet jeść bo jakiś szczękościsk doszedł.
Jak boli to żyję :mrgreen: .Przeżyję więc i to.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]