Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 8:14 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Zaglądam :)
i przy okazji podrzucę piękną, aby ktoś ją wypatrzył.
I to nie byle jaki ktoś!

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Czw maja 12, 2011 14:06 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

śliczna! Przez moją miłość do patyczaków bym ją chętnie wzięła...ale rozum mówi NIE :roll:
Poza tym, szukacie domu gdzie byłaby jedynaczką, a u mnie z tym byłby spoory problem :lol:
Chociaż, ja bym tak od razu jej nie skreślała towarzystwa... moja orientka jest we mnie zakochana a jednak mieszka z kilkoma innymi zwierzakami i nie jest tak źle :wink:
Myślę, że ze względu na swój charakter i gadatliwość orienty i syjamy często zachowują się dość nieciekawie przy pierwszych kontaktach z innymi kotami - wiem po swojej kici, ale moja czekoladka po kilku (przeważnie 4 dniach) prychania, syczenia i udawanego atakowania przyzwyczaja się do innych kotów... już nie mówiąc o tym, że z kotem na którego najdłużej syczała najlepiej żyje i nie wiem co by było gdyby go nagle zabrakło :roll:

Trzymam kciuki za najlepszy domek dla tej kici oczywiście... i życzę dużo cierpliwości w przewalniu maili typu "czy kotka jest płodna" :lol:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Czw maja 12, 2011 15:31 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Ja na początku też byłam dobrej myśli, myślałam, że te reakcje jej przejdą, niestety - po kilku dniach było tylko gorzej. Lilu zobaczyła, że koty jej nie atakują, więc oprócz wrzasków i fuczenia doszły ataki z jej strony :(
Przykro mi z tego powodu, bo uważam, że kot powinien mieć towarzystwo swojego gatunku, ale u niej naprawdę nie widzę na to szans.
Dziękujemy za kciuki :)

Lilu zaczęła obgryzać kwiatki, już nie mogę jej reklamować jako najgrzeczniejszego kotka na świecie :wink:
I już przepięknie aportuje :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw maja 12, 2011 17:33 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Może banerek się przyda ślicznej kici :1luvu: :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hfmfb][IMG]http://i.imgur.com/JuujZ.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw maja 12, 2011 18:08 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

"Poczęstowałam się" banerkiem.
Śliczny jest :)

violavi

Post » Czw maja 12, 2011 22:25 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Amyszko, bardzo dziękujemy :1luvu: Za wklejenie do podpisu zresztą też :)
Banerek prześliczny!

Liwia_

Post » Pt maja 13, 2011 8:03 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Jaki piękny kot... cudna kicia :love:
Mam nadzieję, że znajdzie najlepszy dom :ok: :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt maja 13, 2011 20:53 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

hej

możecie je do niedzieli nie ogłaszać. Dzis rozmawiałam ze znajomymi. Mieszkają na parerze, w Brwinowie. Chca jednego kota. Sjamskiego bądź rosyjskiego. wiedzą o zabezpieczeniu okien, nie mają balkonu. Brak dzieci i innych zwierząt w domu.
Jak beda gdzies wyjeżdżać to kot bedzie u nas w domu. Brak alergii.
Mam tylko prośbę prosze o wiecej zdjęć na @ ysmay1@o2.pl ijakieś opis dokładny charakteru co lubi, odnośnie karmy.
Prosimy o czas do niedzieli woeczorem.
Ew. numer tel. na PW to może w niedziele sie już skontaktują. Pan jest dość mobliny.
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pt maja 13, 2011 22:06 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Ahh, szkoda, że taka nietowarzyska do kotków :(
No ale kciuki trzymam no i mam nadzieję, że będzie szczęśliwą koteczką w końcu...taka jest cudna :1luvu:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob maja 14, 2011 0:26 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Ogłoszenia wiszą, póki co i nawet trwają jakieśtam rozmowy o kici :)
ysmay - napisałam pw :)

Liwia_

Post » Sob maja 14, 2011 9:10 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

przepiękna...może ogłoście ją na podforum hodowców?hodowcy mają konta na innych forach 'rasowych' może ktoś pomoże,a może sam wypatrzy... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Sob maja 14, 2011 11:06 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Ale chyba nie wolno dublować wątków? Czy się mylę?
Wydawało mi się, że kot może mieć tylko jeden wątek, więc pasowała kociarnia, tym bardziej, że Lilu rasowa nie jest ;)

Liwia_

Post » Pon maja 16, 2011 9:10 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

I jak?
Jest domek?

violavi

Post » Pon maja 16, 2011 16:31 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Nie, jeszcze nie ma. Rozmowy się toczą, ale zobaczymy, co z nich wyniknie :)

Liwia_

Post » Pon maja 16, 2011 22:29 Re: Lilu - urocza, przemiła syjamka szuka najlepszego domu

Rozmowy, ... no ... toczcie się :ryk: szybciej - i niech to cudo :cat3: cudowne :love: nareszcie pójdzie do swojego domku.

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

[poprzednia][następna]