KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 22:16 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:Dziś około 18 na chwilkę zagościłam w Kociej Chatce :) przywiozłam puszki dla kociaków i włożyłam do szafy, ale widzę że jakiś dobry duszek lub duszki :1luvu: także zaopatrzyło w puszeczki nasze kociaki, tylko coś duszki nie chca się przyznać :wink: ale wielkie dzięki :1luvu:
Spod lodóweczki woda lekko wypływa, podłożyłam tam ręczniki papierowe - może Kropeczka złota rączka coś zaradzi i zerknie na tą fajną lodóweczkę :).
Dziewczyny trzeba by się umówić na jakiś najblizszy weekend na generalne porządki w kociarni, trzeba to i owo uporządkować :wink: a :wink: może ta sobota by komuś odpowiadała :?: tak ze dwie, trzy godzinki i bedzie błysk :mrgreen: na jakiś czas :)
Przywiozę odkurzacz.

Rozumiem, że mnie i Kropeczkę to nie dotyczy...... to niech DZIEWCZYNY generalnie posprzatają, a ja z Kropkeczkiem przyjedziemy sprawdzić jakie będą efekty!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Czw maja 12, 2011 22:29 Re: KC

:mrgreen: to jak przyjdziecie to przyniescie duuuuzo :piwa: bo DZIEWCZYNY beda bardzo spragnione :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw maja 12, 2011 22:29 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

wolontariusz pisze:Rozumiem, że mnie i Kropeczkę to nie dotyczy...... to niech DZIEWCZYNY generalnie posprzatają, a ja z Kropkeczkiem przyjedziemy sprawdzić jakie będą efekty!!!!!!!!!!!!

DZIEWCZYNY dają Wam wolne :D możecie z Kropeczką iść na piwko :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 13, 2011 6:18 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

witam porannie

Piotrek mówi, ze trzeba dziś koty odebrać z Almavetu bo w weekend jest zamknięte. Kotka z oczkami i kocurek, który dziś ma byc kastrowany. Nie pamietam Tereniu czy złapałas jednego czy dwa koty? jakby brakło miejsca na kwarantannie to jest klata schowana w kibelku.
czy ktoś może przywieźć kociaki?

postaram się przyjść a o której zbiórka jutro? choc marna ze mnie siła robocza :roll: ale przywioze tez pakunek dla Martyny

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt maja 13, 2011 8:42 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

zapraszam na kolejny bazarek :P :P :P viewtopic.php?f=20&t=127682&p=7466336#p7466336

A propo ksiazek to dwie jescze sprzedałam w pracy.
W sumie z pierwszego bazarku ksiązkowego bedzie ponad 100 zł.
A i Gosiu 2 ksiazki od ciebie narazie zostawiłam do czytania sobie :wink: no wiesz muszę naoisać wspaniałe recenzje i rekomendacje :wink: (narazie nie mam kaski ale ponieważ ostatnio czytam z tępem żłówia to jak bedę zasobniejsza, a nie przeczytam jeszcze to sama siebie zalicytuje i wpłacę)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 13, 2011 9:20 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Rano nie osadzone niestety :( z wyjątkiem niedzieli
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 16.05.-22.05.2011
16.05. pon. rano brak wie. Teresa
17.05. wt. rano brak wie. Bona
18.05. śr. rano brak wie. MaraS.
19.05. czw.rano brak wie. Bona
20.05. piat rano brak wie. Cookie
21.05. sob. rano brak wie. brak
22.05. niedz. Dorota wie. Cookie

terenia1

Post » Pt maja 13, 2011 9:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

dzisiejszy dyżurek to masakra :evil: :twisted:
Smoła sika krwią w reklamówce(jest lignina) w korytarzu zostawiłam do pokazania wetowi,
Nosek wylał wodę wysypał żwirek z kuwety i się w tym wytarzał,trochę go wyczyściłam ale proszę o doczyszczenie w ramach masażu,
Cofi goniła się z Józiem wskoczyła na półkę wysypała całą karmę z pudełek,
Maluchy bez jedzenia dały koncert, zostawiam rozdzielone i dałam jeść choć jednemu które pojadło i poszło spać a drugie dalej solo ciągło.
U Gremlinów nie znalazłam kropli dałam tylko maść.

Regulamin podpisany zostawiłam w szafce.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt maja 13, 2011 9:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No to nieciekawie :( dziś jeszcze dwa maluszki mają zabiegi na oczach i wszystkie kociaki trzeba przerzucić do kociarni - ja postaram się to zrobić i w takim razie przyjdę wspomóc dzisiejszy dyżur popołudniowy. Jadzia z Wiesiem zabiorą Smołke do weta, zobaczymy co się dzije biedna ona, niedość ta noga to jeszcze to za dużo na jedno kocie nieszczęście :(

terenia1

Post » Pt maja 13, 2011 9:44 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Bona44 pisze:dzisiejszy dyżurek to masakra :evil: :twisted:
Smoła sika krwią w reklamówce(jest lignina) w korytarzu zostawiłam do pokazania wetowi,
Nosek wylał wodę wysypał żwirek z kuwety i się w tym wytarzał,trochę go wyczyściłam ale proszę o doczyszczenie w ramach masażu,
Maluchy bez jedzenia dały koncert, zostawiam rozdzielone i dałam jeść choć jednemu które pojadło i poszło spać a drugie dalej solo ciągło.

Luzik Bożenko toż to dzisiaj 13 piatek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt maja 13, 2011 9:58 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dorota Wojciechowska pisze:
Bona44 pisze:dzisiejszy dyżurek to masakra :evil: :twisted:

Luzik Bożenko toż to dzisiaj 13 piatek

Wiem dlatego głośno tego nie piszę :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt maja 13, 2011 12:42 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Piotrek jest w chatce przywiózł koty z Almavetu, podobno został tam tylko jeden i powiedział ze nie ma czasu gadać, bo rozładowuje koty, wiec nie wiem o co chodzi 8O

Filomen

Post » Pt maja 13, 2011 12:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:Rano nie osadzone niestety :( z wyjątkiem niedzieli
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 16.05.-22.05.2011
16.05. pon. rano brak wie. Teresa
17.05. wt. rano brak wie. Bona
18.05. śr. rano brak wie. MaraS.
19.05. czw.rano brak wie. Bona
20.05. piat rano brak wie. Cookie
21.05. sob. rano brak wie. brak
22.05. niedz. Dorota wie. Cookie

kurcze lipa z tymi rannymi a mamy koty z lekami dwa razy dziennie :(
Martynko może dasz radę samodzielnie spróbować? Jeden też Piotrek by obskoczył, tak myślę

Filomen

Post » Pt maja 13, 2011 13:49 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Opisuje dzisiejszy dzien - nie tak dawno wrocilismy od godz.9. :lol:

Do Almawetu zawiezlismy 2 koty czyli mala Dixi z oczkiem i Smolke oraz woreczek z jej sikami.
Odbior po 18 3 kotkow wiec niech ktos obsluzy bo my nie damy rady Wiesio do pracy na 19.

Gracja kontrola w Lupusie - pysio dobry ale jeszcze nie tak jak powinno byc, dostala dzis steryda dexo i dalej ma byc na tej karmie jak dotychczas - makabra :cry:
Kontrola za 2 tyg.
Mam taka propozycje aby ta biedna Gracje wypuszczac podczas dyzuru na kociarnie celem pochodzenia sobie tylko do gory polozyc mokre jedzonko a suchego to ona sie nie chyci ma lepsze.
Ona taka biedna w tym boksie, a musi byc tylko ze wzgledu na to jedzenie.
Lubi tez byc w otwartym oknie.

Teraz o Nosku jaki strasznie uwalany ale juz wiem dlaczego przeczytalam posta Bozenki
Po powrocie z Gracja troszke pobylismy i obserwowalismy jego zachowanie w boksie wiec tak w koszyczku nie chce, lezal w kuwecie w zwirze natomiast wstal i poszedl do koszyczka zrobic siku, dokonczyl nie przerywalam.
A jeszcze jak pierwszy raz przyjechalismy rano to lezal w kuwecie w ktorej byla kupa a on na tej kupie no co za kot :evil:
Wiec zrobilam tak dalam mu dwie kuwety z jednej i drugiej strony ale z lignina a nie ze zwirem zeby sie nie wypackal to w jednej bedzie spal a w drugiej sie zalatwial miejmy nadzieje i nie tak zostanie bo zadne spanka nie zdaja egzaminu widocznie nie nauczony nie wie co to jest, on jest zwyklym kotem :lol: a nie jakies panisko :lol:
Lubi posiedziec na parapecie w otwartym oknie ciagnie go na dwor ale gdzie on na dwor, to tak jakbym Kapsa wypuscila.
Wzielam z Almawetu dla niego tabl.na odrob. Drontal i Frontline juz mu podalam, bo w lecznicy nie byl odpchlany.
Szukalam szczoteczki aby go wyczyscic ale nie znalazlam, podwiezie mnie Wiesiu ja pojedzie do pracy to wyszczotkuje i oczyszcze uszy.
Zatrzyk dostal.
Dzis zjadl pokrojona cala nereczke bardzo mu smakuje, jak bede wieczorem to mu przyniose na jutro i pojutrze po jednej dam do lodowki.
Lodowka ok troche cieknie ale nic sie nie dzieje.
Maluszkom jeszcze trzeba podac odrobaczenie dzis jako 3 raz.

Drabinka urzadzenie nieocenione nie trzeba wyskakiwac po stolkach - Gosiu i p.Wiesiu :ok:
Kupilam dzis 2 klodeczki do krat bo sa narazie na sruby, a jakby tak ktos chcial myc okna :lol:

Pranie czyste w worku zostawilam pod stolem.
Wzielam rowniez ta czerwona torbe kocia do uprania.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt maja 13, 2011 14:44 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

A i jeszcze dzis bylismy Rokiego zawiesc do nowego domku do Myslowic, narazie z tego co wiem to bardzo sie slini ale to chyba stres.
On juz sie tak do nas przyzwyczail i zmiana to dla niego to wielki stres, u nas to ok. miesiaca sie ukrywal po katach dopiero pozniej sie otworzyl, widocznie on potrzebuje dluzszej aklimatyzacji no zobaczymy.

jadziaII

Post » Pt maja 13, 2011 16:28 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Terenia odebralam fakture z Lupusa jest w szufladzie z fakturami.

jadziaII

[poprzednia][następna]