Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 7:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Noo, bardzo spieszne, wstawać rano z tapirem wykonanym miękką łapką Gołąbeczki :twisted:
Noc była dziwna, stado szalało, Zuzia uparcie znajdowała sobie hałasujące zabawki, łącznie ze zrzuceniem mojej bransoletki, co zabrzmiało jak wybuch :evil: . Reszta ogólnie się ganiała i tłukła :evil: .
Za to poranek był całkiem spokojny i przyjemny :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 10, 2011 8:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Alix, tapir to jeszcze pół biedy (niektórym w tym nawet do twarzy), Taśka odgryza mi kosmyki jeden po drugim, budzę się na poduszce zasłanej włosiem :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto maja 10, 2011 8:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Ja też bym wolała tapier od dredów, które funduje mi Blusia czule wylizując moją głowę :twisted:
A że kłaki mam długie, to raz na jakiś czas jeszcze na mnie pluje, próbując się pozbyć z paszczy przyklejonych do jęzora kosmyków.
Możliwość rozczesywania tego rano - bezcenna... :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto maja 10, 2011 8:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Ja też bym wolała tapier od dredów, które funduje mi Blusia czule wylizując moją głowę :twisted:
A że kłaki mam długie, to raz na jakiś czas jeszcze na mnie pluje, próbując się pozbyć z paszczy przyklejonych do jęzora kosmyków.
Możliwość rozczesywania tego rano - bezcenna... :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto maja 10, 2011 8:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

U mnie super fryzjerem jest Ryś :mrgreen:
Wstaję z tapirem na głowie, ale mam krótkie włosy, więc mam trochę lepiej. Srednio miękka łapka Rysia codziennie modeluje mi włoski na nową, niespotykaną dotąd fryzurkę. ostatnio próbowała Protka, ale dzięki jej niedosiadczeniu mam rany po pazurkach i musiałam używać spirytusu salicylowego do zdezynfekowania ranek - zapach się małej zdecydowanie nie spodobał i zaniechała (chwilowo 8) ) nowych zabaw :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro maja 11, 2011 5:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

W nocy były draki, ale jakby nieco stonowane - no i brzęczące zabawki weszły do gry dopiero o 4 nad ranem :ok:
A ogólnie jest tak:

Obrazek Obrazek

hierarchia w stadzie jest zachowana

Obrazek

przyczyny udeptania chrobotka kociego zostały poznane

Obrazek

Łatka się komunikuje :lol:

Obrazek

a na koniec tradycyjna zagadka - kto śpi w legowisku :twisted: ?

alix76

Post » Śro maja 11, 2011 8:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Alix, to Ty nie wiesz, że noc jest do zabawy kociaków? Ciągle narzekasz tylko :twisted: :twisted:
U mnie jest podobnie :ryk: Kociaki siper wyglądają - wygłąszcz od nas
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro maja 11, 2011 20:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Miły i spokojny wieczór - aż się boję zasnąć :twisted:

alix76

Post » Śro maja 11, 2011 20:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Ja już od godziny majtam wędką i straszę kotecki zabiegami higieniczno-leczniczymi :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt maja 13, 2011 6:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Wczoraj tyle się działo, że padłam wieczorem jak kawka :twisted: . Dzięki uprzejmości Salvadore i OKI Zuzia miała wycieczkę do Boliłapki na testy - z przyjemnością oznajmiam, że wyszły ujemne i dziewczynka jest w pełni gotowa do adopcji.
Foty z wycieczki na wątku JOKOTa i OKI :mrgreen:
Reszta kotów mało szczęśliwa, że przeszłam przez dom jak przeciąg i wróciłam w zasadzie na noc. W nocy trochę dokazywały, za to rano spały jak aniołeczki :mrgreen: . Ja zasuwam na ich chrupki :roll:

alix76

Post » Pt maja 13, 2011 8:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Takie życie :roll:
Ja dopiero zasypiając uświadomiłam sobie, że w końcu nie spytałam jak testy :oops: Albo do mnie nie dotarło z wrażenia :roll:
Ale grunt, że ujemne :ok:

OKI

Post » Pt maja 13, 2011 8:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Dzięki!
Jakby były dodatnie, to byście na pewno wszyscy usłyszeli i zauważyli :twisted:
A Zuźka wieczorem mnie nie lubiła - do rana jej przeszło :lol:

alix76

Post » Pt maja 13, 2011 8:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Miały być ujemne, to są! 8)
Ale gratulujemy sobie wszyscy. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 13, 2011 8:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:Dzięki!
Jakby były dodatnie, to byście na pewno wszyscy usłyszeli i zauważyli :twisted:

Też tak to sobie wytłumaczyłam :ryk:

alix76 pisze:A Zuźka wieczorem mnie nie lubiła - do rana jej przeszło :lol:

A co? Myślałaś, że tak bezkarnie będziesz dziurawić kota? :twisted:

OKI

Post » Pt maja 13, 2011 20:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Grabulacje! :) Cieszę się, że testy ok :D A fotków u OKI nima..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]