Jezeli chodzi o spotkanie to ja mam dośc ambitne plany na okres wakacyjny .Na mnie nie patrzcie jak będę na miejscu to się wstawię na małe piwko
Koty czarne sa piękne i dostojne.ja jestem posiadaczką grubej szylkrety ,ale coś z czarnego kocurra w niej jest
Dziś zrobiłam bardzo szybki dyżur.Darkowi pokrzyżowały się plany w pracy ,więc tylko wpadłam i wypadłam.
Przywiozłam karty przyjęc są w przeszklonej szafce,trochę royala,tuńczyka dla kotów ,trochę serka i utylizator zapachów do kuwet(jak bedzie nieprzyjemny zapcha z kuwety dosypujcie specyfiku do żwirku)
Kociaki
-Czarnotka super przylepka kochana koteczka .Pcha się na kolna nadstawia łebek do miziania.Ma lekkie rozwolnienie.Prosze obserwujcie i jakby coś piszcie uwagi na kalendarzu.Czy jest nifuroksazyd na kociarni?
-Dziczka nie je .nie pije,nie bylo kupy.Jak tylko będzie z brzuszkiem ok zadzwonię do ciebie herzpl .Umówimy sie na wypuszcznie kotki
-Blanka normalnie szok.Swobodnie chodzi po kociarni da się pogłaskać i przytulić .Nie ucieka nie próbuje unikac kontaktu z człowiekiem
-Ryska troszkę lepiej spała dziś pod samym sufitem na kociarni.To duzy postęp bo nie siedziała zaszyta w budzie.
Igi
Dlaczego dzis w boksie nie miał jedzenia?Nie było adnotacji na boksie że czeka na zabieg?
W boksie nie było wymiocin,ani biegunki .Nie ma dużo kotów ,a Igi naprawdę duży i ciasno mu w boksie więc go puściłam na kociarnię
I tak charakter cudo.Pluszak ,przytulak da sobie zrobic wszystko.Szalony jak młodzieniaszek ,biega za piłeczką ,myszką, bawi się piórkami ogólnie trochę śmieszny przy jego gabarytach.
Stan zdrowia no cóż .Mega swierzb w uszach ,zęby tragedia.Małych zabków w dolnej szczęce nie ma.Górny kieł złamany a korzeń który został w dziąsle zepsuty.Dziąsła bordowe.Część zebów ma poodsłanaiane korzenie(jakby paradontoza) .Dziwię się że ten kot wogóle je.Proponuje umówic go na sanacje pyszczka.