Kurcze nie wiem jak to zrobiłam ale wykasowałam wszystkie fotki jakie dziś zrobiłam w schronie:(
Adopcje.Na adopcje dzis przeniosła
Maciusia 45/56 był w siódmym niebie,
buraskę z boksu nr 1 47/58 i
buraskę z boksu nr 2 48/58.Dla mnie to matka i córka.Młoda dała się wziąśc na ręce założyłam jej obroże i przeniosłam .Z dwójką było gorzej,na transporter zlapać ją się nie dało,rękawicami też dopiero na pętlę p.Grzesiek ją złapał i wsadził do kontenera.
Kwarantanna:B3 kotka/kocur carzno-biała nr56/67 nie wiadomo bo albo bardzo wystraszony albo dziki.Przyjęty 13.03.Niby znajda z ul.Sobieskiego
B5 kotka czarno-biała ze strzałka mieczy oczkami nr 57/68 przyjęta 14.05 jako znajda z ul Orkana.Dziś w boksie była kotka +3 maluchy.Kotka okociła się w nocy.Ola nic rano nie zauważyła.Jutro bedzie wet w schronisku prosiłam zeby to zgłosiła
B6 kocurek biały z dodatkiem czarnego taki krówek pełnojajeczny nr58/69 przyjęty 15.05 .Przywieziony przez rakarza.Kocurek oswojony młody , zęby w dobrym stanie ,uszy brudne.Ogólnie bość brudny ,ale bez pchełek ,za to miał 3 kleszcze które wyciągnęłam
SZPITALIKkocurek w trakcie leczenia 52/62
i dziś do szpitalika Ola przeniosła Felę 51/61 bo ma kk.Ja tam nie widzę .Kupa ładna ,z nosa nic nie leci z oczów też

Nie wiem jutro bedzie wet to pewnie ją obejrzy