jessi74 pisze:
no i nie będę się wymądrzać ani krytykować , dobrze jeśli jest wrażliwość na tego przysłowiowego kota na wystawie ...bardzo dobrze....
wszystko małymi kroczkami
A to prawda
Też zaczynałam od takiego oburzenia, wiesz? Moderator: Estraven
jessi74 pisze:
no i nie będę się wymądrzać ani krytykować , dobrze jeśli jest wrażliwość na tego przysłowiowego kota na wystawie ...bardzo dobrze....
wszystko małymi kroczkami
Też zaczynałam od takiego oburzenia, wiesz? Gibutkowa pisze:rysiowaasia pisze:Gibutkowa!![]()
Tak trzymaj!
Polska ( Polaków) natura to krytykowac wszystko i wszystkich. Nawet, jesli priorytetem sa szlachetne pobudki...
Hehe ja tu akurat najmniejszą robotę robię. Ale np Jessi i spółka, dziewczyny są nie do zdarcia.
szatan_lucyferia pisze:szlachetne pobudki nie wystarczą,kiedy metody takie nie są i nie myl krytykanctwa z niezadowoleniem,bo nie są tożsame
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:rysiowaasia pisze:Gibutkowa!![]()
Tak trzymaj!
Polska ( Polaków) natura to krytykowac wszystko i wszystkich. Nawet, jesli priorytetem sa szlachetne pobudki...
Hehe ja tu akurat najmniejszą robotę robię. Ale np Jessi i spółka, dziewczyny są nie do zdarcia.
he he, przyznaj się że ostatnio zaczynasz z nami ćwiczyć kondycję
szatan_lucyferia pisze:Pożyczam z facebooka znajomej:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0512714077
W Arkadach Wrocławskich, w sklepie zoologicznym (podziemie, poziom -1) zamknęli na wystawie kota. Zwierzak siedzi w szklanej klatce o bardzo małej powierzchni i ze słabą wentylacją, a dodatkowo serce się kraje, gdy chcąc połasić się do ludzi, puka łebkiem w szybę. Kot to nie jaszczurka, żeby siedział w akwarium!
Taka sytuacja pewnie powtarza się w wielu sieciowych sklepach zoologicznych. Skoro już pośredniczą w adopcji ze schroniska, to niech zapewnią zwierzakowi odpowiednie warunki!
Proszę wszystkich, których to rusza o poświęcenie kilku chwil na napisanie e-maila ze zgłoszeniem tego faktu na adres:
tozwroclaw@gmail.com
Im więcej zgłoszeń, tym szybsza będzie reakcja TOZ-u. Pomóżcie!
uwierz mi , wiem coś o tym Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:rysiowaasia pisze:Gibutkowa!![]()
Tak trzymaj!
he he, przyznaj się że ostatnio zaczynasz z nami ćwiczyć kondycję
w ramach możliwościale ja to w tym maratonie na koniuszku się czołgam za Wami
![]()

rysiowaasia pisze:Felin, dla Ciebie forum kulinarne ma taki sam przekaz ( i wartość) , jak ten o ratowaniu zycia kocich stworzeńNaprawdę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], kota_brytyjka, Silverblue i 79 gości