Może ma ktoś imię dla niego?Nawet jak już pojechała do nowego domu to caldien musi wrzucić go do albumu imiennie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:
Może ma ktoś imię dla niego?Nawet jak już pojechała do nowego domu to caldien musi wrzucić go do albumu imiennie
mar_tika pisze:wysłalam ankietę i dostalam odpowiedź .Dom super.Odpowiedzialny,od x czasu zakocony i psiony,pies ze schroniska koty z ulicy,wie co to weterymarz i wie jak walczyć o kota do końca,na tak jeżeli chodzi o kastrację wszysko pasuje ,ale...Mieszkanie w bloku i dom wychodzący.Jutro do p.Ani zadzwonię i porozmawiam z nią telefonicznie
Kicia_Kluska pisze:AA i jeszcze IgiChyba mi się nie spodobałam, bo patrzył na mnie takim wzrokiem,że sama się bałam. Potem mu trochę zeszło jak dałam jeść - czy on się tak boi czy jest półdziki?
Kicia_Kluska pisze:Dziczka siedziała w kontenerze - raz tam sobie prychła na mnie jak miski zabierałam, ale się nie rzucała. W kuwecie była kupa koloru ciemnobrązowo-jasnobrązowo-zielona. Przypuszczam, że się najadła suchego gdyż niektóre bobki były takiego kształtu.
Rudzia dzisiaj też prychła na mnie, jak zbierałam miskę. Czarnotka chyba przejęła rolę Franka, bo nie dość,że nie można było się od niej opędzić, darła się to jeszcze na kolana wskakiwała. Wszystkie kotki czyściusieńkie-aż miło patrzeć
herzpl pisze:....oj to chyba moja wina bo jak bylam na rekonesansie to ja strasznie wymizialam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości