cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 7:56 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

MIKUŚ pisze:A oto i brytek. Wstawiam fotki, bo możesz mar_tika nie zdążyć go obfocić. Prawdopodobnie rano pojedzie do Nowego Domu :kotek:

Oto kawaler o którym mowa:

Obrazek
Obrazek

Co prawda jest brudny, ale wykatroany, odpchlony, odrobaczony i po testach na białaczkę i inne choróbska. Kociak w pełni zdrowy i fajny :ok:

Może ma ktoś imię dla niego?Nawet jak już pojechała do nowego domu to caldien musi wrzucić go do albumu imiennie

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 12, 2011 8:27 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Eee.....jeszcze jest. Ma na imię Iguś - wczoraj było Igi - Bona weźmie ragdolke która własnie tak na imię będzie mieć i już po sprawie :mrgreen: Rozmowy trwają w sprawie domku Igusiowego :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw maja 12, 2011 11:09 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Dziewczyny dziś dyżurujące .Jak czuje się kotka po sterylizacji?

mar_tika

Post » Czw maja 12, 2011 12:26 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Hej, jeszcze nie byłam na dyżurze. Piszesz o tej dzicze - trochę się jej boje :roll:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Czw maja 12, 2011 13:21 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:A oto i brytek. Wstawiam fotki, bo możesz mar_tika nie zdążyć go obfocić. Prawdopodobnie rano pojedzie do Nowego Domu :kotek:

Oto kawaler o którym mowa:

Obrazek
Obrazek

Co prawda jest brudny, ale wykatroany, odpchlony, odrobaczony i po testach na białaczkę i inne choróbska. Kociak w pełni zdrowy i fajny :ok:

Może ma ktoś imię dla niego?Nawet jak już pojechała do nowego domu to caldien musi wrzucić go do albumu imiennie

moze tofik ma wyglad takiego cukierka :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw maja 12, 2011 16:19 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Marta niestety Baśka już była pierwsza.Mieszaniec brytkowy ma na imię IGUŚ :mrgreen:
Karolina to prosze po dużurku daj znać jak czuje się koteczka,oczywiście o ile przezyjesz :mrgreen:
Kotka dzika ale raczej bedzie się ciebie bała.Weź sobie w pryskaczu czystą wodę zagoń ją w kacik i spokojnie wszystko jej wymienisz w boksie:)

mar_tika

Post » Czw maja 12, 2011 17:00 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

wiem ze laska napisala meila "zgloszeniowego"do mar_tiki dajcie znac jak cos sie ruszy i czy wezmie kotka....

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 19:39 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

wysłalam ankietę i dostalam odpowiedź .Dom super.Odpowiedzialny,od x czasu zakocony i psiony,pies ze schroniska koty z ulicy,wie co to weterymarz i wie jak walczyć o kota do końca,na tak jeżeli chodzi o kastrację wszysko pasuje ,ale...Mieszkanie w bloku i dom wychodzący.Jutro do p.Ani zadzwonię i porozmawiam z nią telefonicznie

mar_tika

Post » Czw maja 12, 2011 19:42 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

mar_tika pisze:wysłalam ankietę i dostalam odpowiedź .Dom super.Odpowiedzialny,od x czasu zakocony i psiony,pies ze schroniska koty z ulicy,wie co to weterymarz i wie jak walczyć o kota do końca,na tak jeżeli chodzi o kastrację wszysko pasuje ,ale...Mieszkanie w bloku i dom wychodzący.Jutro do p.Ani zadzwonię i porozmawiam z nią telefonicznie

ja tez mieszkam w bloku 8O i jak to dom wychodzacy ze kot sam sobie wychodzi :?:

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 20:02 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Tak dom wychodzący .Oni mieszkaja na parterze,niby okolica spokojna bo sąsiedztwo działek .Zobaczymy porozmawiam z p.Anią jutro jak to wszystko widzi :?

mar_tika

Post » Czw maja 12, 2011 20:29 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Dziczka siedziała w kontenerze - raz tam sobie prychła na mnie jak miski zabierałam, ale się nie rzucała. W kuwecie była kupa koloru ciemnobrązowo-jasnobrązowo-zielona. Przypuszczam, że się najadła suchego gdyż niektóre bobki były takiego kształtu.

Rudzia dzisiaj też prychła na mnie, jak zbierałam miskę. Czarnotka chyba przejęła rolę Franka, bo nie dość,że nie można było się od niej opędzić, darła się to jeszcze na kolana wskakiwała. Wszystkie kotki czyściusieńkie-aż miło patrzeć :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Czw maja 12, 2011 20:30 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

AA i jeszcze Igi :) Chyba mi się nie spodobałam, bo patrzył na mnie takim wzrokiem,że sama się bałam. Potem mu trochę zeszło jak dałam jeść - czy on się tak boi czy jest półdziki?
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Czw maja 12, 2011 20:57 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:AA i jeszcze Igi :) Chyba mi się nie spodobałam, bo patrzył na mnie takim wzrokiem,że sama się bałam. Potem mu trochę zeszło jak dałam jeść - czy on się tak boi czy jest półdziki?

Jest bardzo ostrożny, i ma takie spojrzenie. Jest przypelą niesamowitą. Aż się ślini jak się smyra go :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw maja 12, 2011 20:58 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

Kicia_Kluska pisze:Dziczka siedziała w kontenerze - raz tam sobie prychła na mnie jak miski zabierałam, ale się nie rzucała. W kuwecie była kupa koloru ciemnobrązowo-jasnobrązowo-zielona. Przypuszczam, że się najadła suchego gdyż niektóre bobki były takiego kształtu.

Rudzia dzisiaj też prychła na mnie, jak zbierałam miskę. Czarnotka chyba przejęła rolę Franka, bo nie dość,że nie można było się od niej opędzić, darła się to jeszcze na kolana wskakiwała. Wszystkie kotki czyściusieńkie-aż miło patrzeć :mrgreen:

oj to chyba moja wina bo jak bylam na rekonesansie to ja strasznie wymizialam :oops:

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 21:05 Re: Kocia Przystań - część II-ga ZAPRASZAMY :)

herzpl pisze:....oj to chyba moja wina bo jak bylam na rekonesansie to ja strasznie wymizialam :oops:

Czyli klucze pasują :?: Świetnie :)
MIKUŚ

[poprzednia][następna]