Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:jadziaII pisze:Bylismy po poludniu po buraski to Nosek siedzial w kuwecie i pozniej tez jak odwozilismy je.
Nie mial tych nereczek ktore mu rano dalam chyba zostaly wurzucone, a on je nawet lekko obeschnete takze nie wyrzucac mu /wiem to wszystko od p.Beaty/. Suche lubi to z woreczka ktore dalam mu na miseczke i reszta jest u niego w boksie /jego ulubione innego nie chce/.
Dalam mu teraz lyzeczke kitikatu to zjadl ale nie wszystko i dalej poszedl do kuwety lezec ale calkiem spokojnie.
Mam prosbe nie wypuszczajcie go bez nadzoru zeby gdzie nie wlazl bo moze zrobic sobie jeszcze wieksza krzywde i dopiero bedzie.
Podpisalam regulamin /jest z tylu pod drukami/
Wydaje mi sie jestem pierwsza
Jadziu Nosek NIC nie zjadł - rano zastałam pełną miseczkę- myślałam że mu to jedzenie nie smakuje , więc dałyśmymu z Wiesią trochę mięsa z kurczaka z rosołkiem - smakowało mu .Nie wiedziałam że to w mieseczce to było jego ulubione jedzenie . Nie zostało wyrzucone - wszystkie zdatne do użytku reszki mokrego wystawiam przed kch na styropianowej tacce , dziś pojawiła się sunia ta co ma pieski, więc to ona się pożywiła.Na przyszłość będę pamiętać o nerkachNosek właśnie w trosce o bezpieczeństwo został zamknięty z powrotem w boksie , początkowo myślałałyśmy że poradzi sobie na kociarni, a strasznie płakał i na koniec aż się załatwił i posikał , ale jak się okazało że na okno wchodzi ale zejść nie jest w stanie - to uznałyśmy że nie byłby bezpieczny i wrócił do boksu.
Regulaminu nie podpisałyśmy bo zapomniałyśmy
Filomen pisze:zadzwoniła do mnie pani, że ma 30 puszeczek dla maluszków i chce przywieźć. Poprosiłam, żeby zostawiła u pana "kurczakowego"
jadziaII pisze:Filomen pisze:zadzwoniła do mnie pani, że ma 30 puszeczek dla maluszków i chce przywieźć. Poprosiłam, żeby zostawiła u pana "kurczakowego"
Bedziemy dzis dojrzec do Noska i Smolki to zapytamy p.kurczakowego a jak nie bylo jej jeszcze to powiemy zeby odebral.
.
terenia1 pisze:Ewa rozmawiałam z Piotrkiem był w K.CH. i z tego co zrozumiałam ktoś już był i zostawił puszeczki u Pana Kurczakowego
terenia1 pisze:Ewa rozmawiałam z Piotrkiem był w K.CH. i z tego co zrozumiałam ktoś już był i zostawił puszeczki u Pana Kurczakowego
terenia1 pisze:Moim skromnym zdaniem dla Noska niepełnosprawnego i dla Smołki koteczce po operacji musimy koniecznie intensywnie na już szukać Domów Tymczasowych.
jadziaII pisze:Gosiu slonko nie irytuj sie nic sie nie stalo, ja tak napisalam dlatego aby zwrocic szczegolniejsza uwage na niego i co by wiekszej krzywdy sobie nie zrobil.
terenia1 pisze:*Martynka* pisze:Będę dzisiaj wieczorem w Kociej Chatce.
Czytałam, że dla Gracji brakuje mokrej karmy więc kupiłam dla niej trochę puszek i je dostarczę.
SuperMartynaP pisze:czy ktos sie deklarowal nna sobote ??
na sobotę rano deklarowała się Alienor
MartynaP pisze:ale wieczorem niema dyzuru??
to ja pojade do chatki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości