Conan, Freya i Prozac-zapalenie pęcherza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 13:24 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Nie, nie zamierzam to u niej dyskutować, dlatego nie rzucałam nazwami i nazwiskami. Ale interesowałam się tym, bo w koncu mam koty stamtąd i długo nie mogłam uwierzyć, wręcz chwilami miałam nadzieję, że to tylko internetowa nagonka. Ale zobaczyłam dziwne zachowanie, które pasowało do opisów. A przede wszystkim obrażanie drugiego człowieka. I sobie zdanie wyrobiłam.
To tyle ne ten temat.

A co do pracy to mi tak żal H... choć on widzi w tym szansę, ja wiem że jest zdolny, lubiany, tylko kurde takie czasy ciężkie ostatnio...
A mnie przytłacza ilość przykrych wydarzeń w ciągu tego roku. Najpierw zmarła jedna babcia, potem druga, potem pracę stracił mój tata, niedawno pracę stracił ojciec mojego H, a teraz on... Boję się myśleć o sobie.
Ja mam takie traumy związane z kasą i pracą, że chyba sama powinnam iść na terapię :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt maja 13, 2011 7:45 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Shalom, współczuję z całego serca. Ja do tej pory pamiętam jak dzięki "życzliwym" ludziom na miesiąc przed ślubem oboje zostaliśmy bez pracy. To dłuższa historia i podnosi mi ciśnienie więc nie będę opisywać. ale wiem co to znaczy zostać z kilkoma złotymi w portfelu na cały miesiąc.
A H nie może poprosić wśród znajomych, tych, którzy dzwonili oburzeni by pamiętali o nim, gdy usłyszą o jakiejś pracy? Podobno taki sposób szukania pracy czasami jest bardzo skuteczny.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt maja 13, 2011 8:12 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

pozdrawiam Obrazek
graficy chyba są rozchwytywani- to teraz trzymam kciuki za naprawdę dobra ofertę dla twojego H :ok:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt maja 13, 2011 8:33 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

u mojej kolezanki w pracy zwolnienia rozdawali na wyjeździe integracyjnym w Turcji :twisted: 8O
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 13, 2011 18:58 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

o matko,
nie zaglądałam chwilę, a tu takie wieści :(
Strasznie współczuję shalom, tym bardziej, że wiem, jak sytuacja u Rodziców wygląda.
Mam nadzieję, że to wszystko jeszcze na dobre wyjdzie twojemu H. i że znajdzie lepszą pracę, w lepszym zespole i w sensowniejszym układzie.
Wielkie kciuki zaciskam
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt maja 13, 2011 19:07 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

I ja też potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob maja 14, 2011 12:53 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Przywitam się i też potrzymam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 14, 2011 14:21 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

shalom pisze:Wiszą nad nami jakieś cholerne czarne chmury :cry: jest mi niewyobrażalnie smutno i boję się co dalej będzie. Bo mój H stracił pracę...
Zupełnie bez sensu, skoro niedawno wróżyli awans, były premie i był najważniejszą i najpotrzebniejszą osobą w dziale. Ale takie absurdy w firmach w naszym kraju właśnie się dzieją. U mojego taty wyglądało to tak samo.
Jestem w totalnym dołku.

strasznie mi przykro shalom, bede o Was gorąco myślec i tzrymac kciuki za H Twojego....
i szkoda, ze Frejka moze zeby stracic, ale przynjamniej dziasla sie zagoja, jeść sie nauczy na nowo, i niczego jej to nie ujmie.. zobaczysz... pozdrawiam.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob maja 14, 2011 19:52 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

i ja trzymam kciuki cały czas - może trzeba zacząć czarować :twisted:

Patmol

Post » Nie maja 15, 2011 11:06 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Witajcie z rana Kochani :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 15, 2011 22:26 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Bardzo dziękuję za wszystkie słowa otuchy.

Sunshine-pamiętam, wspominałaś już kiedyś o tym jak straciliście pracę przed ślubem, wyobrażam sobie jak się czuliście. Co do znajomych to pamiętają, dwa kontakty już H ma, ale ma też ochotę na spróbowanie czegoś nowego lepszego. Chyba będzie próbował wszystkiego naraz. Ale pierwsze parę dni chciał odpocząć i nie myśleć.

A jak wrócił z domu to nie poznał Frejci. Stwierdził, że jest przesłodka i wyluzowana. Naprawdę, u nas Kalm-aid bardzo pomógł. Jakaż ona radosna, zabawna, odważna, nawet jemu daje się głaskać. Do mnie przed chwilą przyszła do uda, po bardzo długiej przerwie, dała sie miziać na kolankach, nawet pozwoliła bym jedną ręką miziała ją a drugą Prozaczka. Tylko Konan egoista obrażony patrzył na nas z góry :lol:

A dzis rano cała trójka tak buszowała, że nie mogłam spać. Chociaż nie obudziłam sie przez nie. Najpierw obudziłam się po prostu. Zna ktoś to uczucie kiedy budzi się o świcie, długo przed swoją porą, bardzo jest śpiący ale nie może usnąć? Ja tak mam, dlatego od paru dni chodzę jak zombie. Ale to ze stresu mam.
Weekend w pracy mnie wykończył. I fizycznie i psychicznie. Urodziny manufaktury, tłum ludzi, sami konsumenci żądni czegoś za darmo :evil: musiałam słuchać żenujących próśb, wybrzydzania w głupich gratisach itp. No i przez 3 dni zrobiłam prawie tyle godzin co ludzie przez tydzień :roll:

Tyle się działo u was na wątkach dziewczyny, przejrzałam ale nie mam dziś siły zostawic śladu po sobie. Może tylko u Patmol się pokusze, bo nie wytrzymam do jutra :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon maja 16, 2011 6:50 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

Trzymam mocne kciuki shalomku za to, żeby wszystko się poukładało :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon maja 16, 2011 7:27 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

i my nieustająco zaplatamy kciuki i łapki :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon maja 16, 2011 7:28 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

i ja też życzę żeby się poukładało Obrazek
tez się tak budzę ostatnio :evil:

Patmol

Post » Pon maja 16, 2011 8:04 Re: Conan, Freya i Prozac-fotki, video str.7,8,10,14

W noc muzeów wpadliśmy na chwilę do manufaktury. Zobaczyliśmy tłumy i zrobiliśmy w tył zwrot. Zastanawialiśmy się nawet z HSB czy pracujesz w ten straszny czas. Współczuję.
Wygląda na to, że powoli wszystko się u Was ułoży. Tylko nie przesadź ze stresem.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

[poprzednia][następna]