Panie i Panowie
najpierw aktualizacja funduszu z mego bazarku:
52,43 PLN
+ 15 zł od kosma_shiva =
67,43 zł mego bazaru ciuchowego (koniec)
dzisiaj alysia przekazała mi 200 zł z poleceniem zamówienia. alysiu, przeanalizowałam ceny na Krakvecie i Zoo-dragonie, bardziej opłaca się w tym przypadku Krakvet (najwięcej chciałabym zamówić puszek Animodna Carny, bo mają najlepszy skład i są cenowo niezłe, one są sporo tańsze na Krakvecie). dla urozmaicenia wybrałam różne:
Mokre:10 x ANIMONDA Carny Adult smak: wołowina 400g
5 x ANIMONDA Carny Adult smak: indyk i królik 400g
5 x ANIMONDA Carny Adult smak: wołowina i jagnięcina 400g
5 x BOZITA z wołowiną 410g
2 x BOZITA z łososiem 410g
10 x ANIMONDA Brocconis Cat smak: rdzawiec (ryba) i kurczak 400g
Suche:1 x PURINA PRO PLAN Delicate Turkey & Rice 7,5kg
Suma: 294,20 złTeraz tak: przekroczyłam zamówienie, ale chciałabym odjąć dla mojej Żaby 2kg suchej Puriny.
7,5kg kosztuje 139,00zł, więc 1kg kosztuje 18,54 zł. Więc zapłacę od siebie 2 x 18,54 =
37,08 zł.
Suma zamówienia 294,20 - wpłata moja za suche 37,08 =
257,12 zł. - tyle zapłacę z funduszu na wolszczaki.
Zostanie 10,31 PLN. Chciałabym kupić za nie twarde plastikowe miski, bo poprzednie okazały się BARDZO potrzebne. (Dzięki im nie dokładałam świeżej karmy do misek z zaschniętym przegniłym żarciem, którego nie dało się wypłukać i wytrzeć chusteczkami).
Teraz bardzo proszę głównie Alysię o zatwierdzenie powyższej listy i mojego "podzielenia się" suchym. Większość jest mokrego, bo mam jeszcze sporo tego suchego holenderskiego, a niektóre koty (w tym szkieletorek) chciały jeść tylko mokre (może to jakieś problemy z zębami). Zdecydowałam się dokupić jeszcze 5,5 kilo tej suchej Puriny Sensitive, bo jej cena jest miła i moja Zaba mega-alergiczno-pokarmowa trawi ją świetnie, więc chciałabym zostawiać wolszczakom przynajmniej po miseczce tej bezkurczakowej w każdym miejscu.
Ufff, to no chyba tyle. Czekam na sugestie!