WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 20:55 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

Dziewczyny, niedawno odkryłysmy z koleżanką 2 maluchy około 2 m-ce jeden czarny, drugi czarno-biały są oswojone. Znajdują sie pod opieka nieodpowaiedzialnych ludzi, zyja na dworze tuż przy ruchliwej ulicy. Właściciele nie chcą wysterylizowac ich mamy, trzeba bedzie ja podebrac tylko najpierw dom dla kociaków. co dzień zagladamy ze ścisniętym sercem czy jeszcze są i nie wyszły na ulicę... (Krzyki-Klecina)
sprobuje zrobic im zdjecia i wystawie na adopcje, są ufne i dają sie głaskać wiec moze znajdą szybko dom. mam nadzieje...
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Pon maja 09, 2011 22:41 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

turkawka pisze:Odpisałam. Faktycznie bardzo miły mail. Odpisałam (o mały włos Gibutku nie poszło by do Ciebie). Mam nadzieję, że coś wyjdzie :)

:ok:
ja dzisiaj miałam kilka zapytań w sprawie Marcysia :kotek: a on już w domku

mam jedną bardzo fajną panią chętną na takiego kocurka , od 5-12 miesięcy, o spokojnym usposobieniu, do domu z dwiema paniami w średnim wieku, pani i jej mama
jessi74 pisze:Marcyś

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon maja 09, 2011 22:49 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

iga5 pisze:Dziewczyny, niedawno odkryłysmy z koleżanką 2 maluchy około 2 m-ce jeden czarny, drugi czarno-biały są oswojone. Znajdują sie pod opieka nieodpowaiedzialnych ludzi, zyja na dworze tuż przy ruchliwej ulicy. Właściciele nie chcą wysterylizowac ich mamy, trzeba bedzie ja podebrac tylko najpierw dom dla kociaków. co dzień zagladamy ze ścisniętym sercem czy jeszcze są i nie wyszły na ulicę... (Krzyki-Klecina)
sprobuje zrobic im zdjecia i wystawie na adopcje, są ufne i dają sie głaskać wiec moze znajdą szybko dom. mam nadzieje...

:? tyle tej kociej biedy ...

jessi74

Post » Pon maja 09, 2011 23:06 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

natasza25 pisze:
jessi pochwalisz sie nowym "rudym niedzielnym znaleziskiem" :mrgreen: :?:

jest już u Kluska na salonach :ok: :ok: dzięki Paweł :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Wto maja 10, 2011 6:45 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

jessi74 pisze:
turkawka pisze:Odpisałam. Faktycznie bardzo miły mail. Odpisałam (o mały włos Gibutku nie poszło by do Ciebie). Mam nadzieję, że coś wyjdzie :)

mam jedną bardzo fajną panią chętną na takiego kocurka , od 5-12 miesięcy, o spokojnym usposobieniu, do domu z dwiema paniami w średnim wieku, pani i jej mama

Chciałam zakrzyknąć Czekolada, ale on po pierwsze dobrze by było, żeby był z innymi kotami, a po drugie jest szaleńcem i ze spokojem nie ma nic wspólnego.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto maja 10, 2011 7:49 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

iga5 pisze:Dziewczyny, niedawno odkryłysmy z koleżanką 2 maluchy około 2 m-ce jeden czarny, drugi czarno-biały są oswojone. Znajdują sie pod opieka nieodpowaiedzialnych ludzi, zyja na dworze tuż przy ruchliwej ulicy. Właściciele nie chcą wysterylizowac ich mamy, trzeba bedzie ja podebrac tylko najpierw dom dla kociaków. co dzień zagladamy ze ścisniętym sercem czy jeszcze są i nie wyszły na ulicę... (Krzyki-Klecina)

Kurczy tym maluszkom by się domek tymczasowy chociaż przydał. One mogą tam długo nie pożyć :-(
Kto może dać tym maluszkom DT?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto maja 10, 2011 9:46 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

jessi74 pisze:

To nasza Jadzia tak trafiła właśnie :) Ale czemu chcą malucha? Jadwinia tez się bawi jak dzieciak a jest seniorką ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 10, 2011 9:51 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

no właśnie? Ja mam starucha Morfa gorszego od kociaka :-)
ehhh ja wciąż bardzo bardzo chcę domku dla Morfinki starowinki :-) z tym, że ona jest z wyglądu wiotką panną a z charakteru nieznośna :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 10, 2011 9:52 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

dagmara-olga pisze:no właśnie? Ja mam starucha Morfa gorszego od kociaka :-)
ehhh ja wciąż bardzo bardzo chcę domku dla Morfinki starowinki :-) z tym, że ona jest z wyglądu wiotką panną a z charakteru nieznośna :-)

Jak prawdziwa Księżniczka :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 10, 2011 22:29 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

ma byc chłopak, o takim umaszczeniu jak Marcyś, wiek: do roku, jak się znajdzie taki i się spodoba a będzie starszy , to jestem w stanie osobiście mu metrykę sfałszować :P

jessi74

Post » Śro maja 11, 2011 9:41 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

jessi74 pisze:ma byc chłopak, o takim umaszczeniu jak Marcyś, wiek: do roku, jak się znajdzie taki i się spodoba a będzie starszy , to jestem w stanie osobiście mu metrykę sfałszować :P

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a w schronisku takiego nie znajdziemy ? może dzięki Marcysiowijakaś schroniskowa bieda znajdzie fajny domek.
jessi74 pisze:

:? tyle tej kociej biedy ...

a biało czarny się nie spodoba? może któryś z tych maluchów? biedactwa, co z nimi będzie :-(

mawin

Post » Śro maja 11, 2011 9:42 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

To tu tez zapytam - czy na UP robią operację resekcji jelita z plastyką wziernika żołądka?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 11, 2011 9:47 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

Jessi a Cynamon z piwnicy od pani Ani? przecież on podobny do Marcysia. Może on?

mawin

Post » Śro maja 11, 2011 20:58 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

mawin pisze:Jessi a Cynamon z piwnicy od pani Ani? przecież on podobny do Marcysia. Może on?

ta pani śledzi naszą stronę i ogłoszenia i narazie jeszcze nie natrafiła na swojego kota....Cynamona chyba widziała, nad Czekoladą sie zastanawiała...

jessi74

Post » Czw maja 12, 2011 8:15 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE CZ. III

martwią mnie strasznie te maluszki :-( kto mógłby dać im DT?

mawin

[poprzednia][następna]