dagmara-olga pisze:CO do FB - wiem , że jest ale nie śledzę i nie widzę, bo konta nie mam.
No niestety żadnych propozycji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:CO do FB - wiem , że jest ale nie śledzę i nie widzę, bo konta nie mam.
dagmara-olga pisze:Dziś siedziała na krześle i podszedł Morf - a ona "hyyy , ssssss, wrrrrr " i obiema łapkami naraz !!!!! zabębniła mu po głowie
dagmara-olga pisze:to było tak jakby....
pierwsze posiedzenie rządu czy tam innego gabinetu. Kefir - jak przystało na polityka - usnął sobie i ślinił się na krzesło tuż obok.
Morfinka broniła tego, co dla polityka najważniejsze - własnej miski.
Morfeusz - jak prawdziwy mąż stanu kręcił się bez sensu po korytarzu i gadał od rzeczy. Gdyby to był sejm - to dziennikarze wyciągnęli by z tego daleko idące wnioski co do naszej strategii względem eksportu do północnej części Gwatemali wschodniej.
Gibutkowa pisze: A wczoraj jeszcze Dużego prawie zabiłem, bo Duża powiedziała, że Duży miał stan przedzawałowy (to jest tak że prawie umarł), bo mi Duża kupiła dla mnie takiego dużego ryba sandacza i powiedziała, żebym Dużemu przypadkiem nie mówił ile kosztował ten ryb. No a ja powiedziałem i Duży mi prawie zszedł na miejscuJa bardzo lubię Dużego bo on mi daje kibase i się ze mną bawi i wcale nie chciałem go zabić
Ale na szczęście Duży żyje i już mu nie powiem więcej ile ryby kosztują. Także uważajcie i nie mówcie Dużym ile ryby kosztują bo oni od tego mogom umrzeć
![]()
Mieczysław Naczelnik
dagmara-olga pisze:Morfinka prosi o pomoc w szukaniu domu - ma ogłoszenia - w necie, ma na kilku portalach fundacyjnych ale ----- nikt nie dzwoni...
Może ktoś ma jeszcze jakiś ogłoszeniowy tajemniczy kanał?
CO do FB - wiem , że jest ale nie śledzę i nie widzę, bo konta nie mam.
Podbiłam ją na gumtree, odświeżam ogłoszenia...
Ona jest taka .... kochana i niekłopotliwa - tylko charakterna jest ale w taki zawadiacki sposób.
a może ktoś komuś / powie / podszepnie?
Panna na pewno byłaby dla kogoś pociechą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości