biedna kicia jak ta smola sobie radzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:biedna kicia jak ta smola sobie radzi
Filomen pisze:herzpl pisze:biedna kicia jak ta smola sobie radzi
podobno calkiem dobrze, wspinała się jak małpka po kracie, opatrunek jest dość lekki ale rachunek za zabieg konkretnie - cięzki - składanie kości udowej![]()
mamy szczęście ratować połamańców ale ich leczenie jest piekielnie drogie a i tak po kosztach lekarze liczą
Filomen pisze:herzpl pisze:biedna kicia jak ta smola sobie radzi
podobno calkiem dobrze, wspinała się jak małpka po kracie, opatrunek jest dość lekki ale rachunek za zabieg konkretnie - cięzki - składanie kości udowej![]()
mamy szczęście ratować połamańców ale ich leczenie jest piekielnie drogie a i tak po kosztach lekarze liczą
terenia1 pisze:Przeklejam medyczne wskazówki na 1 stronę do kaciku medycznego - jutro postaram się podjechać po pracy do kociarni i założyć karty do leczenia.
terenia1 pisze:Przypominam o dyżurach na przyszły tydzień![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 16.05.-22.05.2011
16.05. pon. rano brak wie. Teresa
17.05. wt. rano brak wie. Bona
18.05. śr. rano brak wie. MaraS.
19.05. czw.rano brak wie. Bona
20.05. piat rano Bogusia, Asia wie. Cookie
21.05. sob. rano brak wie. brak
22.05. niedz. Dorota wie. Cookie
jadziaII pisze:Bylismy po poludniu po buraski to Nosek siedzial w kuwecie i pozniej tez jak odwozilismy je.
Nie mial tych nereczek ktore mu rano dalam chyba zostaly wurzucone, a on je nawet lekko obeschnete takze nie wyrzucac mu /wiem to wszystko od p.Beaty/. Suche lubi to z woreczka ktore dalam mu na miseczke i reszta jest u niego w boksie /jego ulubione innego nie chce/.
Dalam mu teraz lyzeczke kitikatu to zjadl ale nie wszystko i dalej poszedl do kuwety lezec ale calkiem spokojnie.
Mam prosbe nie wypuszczajcie go bez nadzoru zeby gdzie nie wlazl bo moze zrobic sobie jeszcze wieksza krzywde i dopiero bedzie.
Podpisalam regulamin /jest z tylu pod drukami/
Wydaje mi sie jestem pierwsza
herzpl pisze:widzialam ze macie nowa hetna do pomocy? to sie nie zglaszalam teraz rano pusto,ale nie wiem czy bede miec kase na bilety bo jak bedzie ladnie to na rowerze moge obrucic ale nieobiecuje,bo na piechote nie dam rady dwuch chatek odwiedzic w jeden dzien.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], uga i 79 gości