Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:A ty Pixia to może piszesz o tej karmicielce co została sama z 70 kotami z Tęczy? Której nikt nie chciał pomóc żeby przyjąć choć jednego tymczasa? Której Wszyscy w Całym Szczecinie odmówili Pomocy włącznie ze szczecińskim TOZem? GDZIE KOTY GINĘŁY MASOWO A KAŻDY MIAŁ TO W NOSIE.
Powinnaś się wstydzić. Wielka Pani Inspektor.
Gdzie wtedy byłaś???
Gibutkowa pisze:Napisz w tytule że czas 3 tygodnie na znalezienie DT. Zastanawiam się czy tym kotom można by od razu DS szukać? Czy trzeba je najpierw odpicować w DT?
monika74 pisze:Cudak1 pisze:iza71koty pisze:Oczywiście że to matka kociaków. Widać na zdjęciu jakie ma powyciągane sutki i że karmi. Nietrudno przewidzieć chyba było ze dostanie zapalenia po odstawieniu kociaków.
Szkoda, że nie została zabrana razem z nimi, oszczędziłoby jej to bólu...Pewnie i gorączkę ma.
U mnie dzika kotka z portu też dostała zapalenia po odstawieniu maluchów, mimo że nie było to tak drastyczne, jak tu, tylko stopniowo (tyle, że ona była lepiej odkarmiona, więc i mleka mogła mieć sporo). Musiała dostać antybiotyk.
Był jakiś powód, dla którego jej nie zabrałyście z maluchami? Przecież lepiej, jakby ona je karmiła, niż bawić się ze sztucznym mlekiem...
tak był powód BRAK MIEJSCA mieszkam w bloku mieszkanie mam niezaduże przyjełam 7 maluszków
Czarna kicia nie była matką tych butelkowych jej kociaki były już spore powodem jej złego stanu zdrowia jest skrajne wycięczenie ma obrzmiałe sudki ale to nie jest przyczyną jej złego stanu zdrowia powtarzam kotka jest skrajnie wycięczona
Nie mam komórki podwórka czy piwnicy zeby przetrzymywać koty każdy tymczasowicz mieszka u mnie w domu nie ustawiam klatek i nie wtykam tam 50 kota jak robią to co niektórzy
agiis-s pisze:p.s. Jakby jaki transport był potrzebny to daj znać - dawno nad morzem nie byłam
kya pisze:
Iza moze przeniesiemy sie z dyskusja na Twoj watek, bo widze ze tesknisz za nami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, lucjan123 i 83 gości