2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 12:19 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

teraz mają ok 7,5 tyg.
obliczam wg mojego weta
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon maja 09, 2011 12:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

dziewczyny zmieniam w zaokrągleniu na 8 w ogloszeniu. jak je wyjelismy miały ok 6, tydzien pozniej trafily do ciebie ela , bylo 7, mysle ze teraz 8 sie zaczyna :D

tak mi sie wydaje, ja robie hurtowo ogloszenia i czasami zapominam korygowac, krzyczec na mnie jakby co :)

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon maja 09, 2011 16:08 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dzwonila do mnie pani z Władysławowa, znalazlą jeszcze ogloszenia moich kociaków ktore już sa wydane. Interesuje ją kotek mężczyzna młody, jej kot niedawno odszedł, o ile sie nie myle mialą go od maleńkości. Podaje numer do pani 501 528 885
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Wto maja 10, 2011 8:31 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

bardzo miła kobieta - domek wychodzący
powiedziała, że jak jest ciepło to nie umie zamykać kota i nie będzie tego robić
generalnie to przyzwoity domek
ale
no właśnie
to jest taki typ osoby pt. jedenemu kotu nic się nie stało to i temu też nie, jeden kot jeździł na działkę przez lata i nigdzie nie uciekł, to kolejny też nie...ale tacy ludzie zapominają, że KAŻDY kot jest inny
po prostu

zaprosiłyśmy ją do schronu

generalnie dzwonią kłamliwe świry i dziwolagi i dekle i inne imbecyle
co niektórzy nie rozumieją słowa nie i wczoraj nas nękali telefonami 8O :?

może przesadzam ale nie oddam kota jak nie będę pewna, a moje zesżłoroczne zwrotki na tyle dały mi w kość, że w zasadzie nie mogę być pewna :| ale może choć trochę... :roll:

EDIT:
w tym tygodniu kociaki powinny być drugi raz odrobaczone - info dla soso :wink:

UWAGA na Pana MH - z nr 505 928...

Sin

Post » Wto maja 10, 2011 20:34 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

potwierdzam słowa Sin - dekle, dziwolągi , albo permanentnie niemyślący, że jak np 1 kot wychodzący niewykastrowany zginą pod kołami samochodu, to no comprendo, że coś należałoby zmienić........plus jak powiedziała sin - 1 kłamca, 1 nękający. ehhhh najpierw dzwonią do sin, potem do mnie :lol: soso - trzymaj się :)

p. z Władysławowa bardzo fajna, ale dziewczyny nie chcą wydawać maluchów do wychodzącego domu , więc skierowałam ją do schornu...mimo wszystko te kociaki mają tam najgorzej, nie ma DT, chętnych mało, ogólnie bida. tym bardziej , że ona już miała 2 koty schronowe i generalnie czai bazę.

czekamy dalej 8) . myślę , że pośród tych wszystkich beznadziejny telefonów znajdą się 4 czy 5 (dla agorii :D ) perełek i maluchy będą miały super domki :) !!!

o ich mamę jeszcze nikt nie dzwonił :roll: ale wiem , że dla całej familii jest lepiej niż było 2 tyg temu

:piwa: dziewczyny !!!

adzi

Post » Śro maja 11, 2011 7:07 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Do mnie też dzwonią głównie domki wychodzące, ale rysuje mi się mała szansa na wspólny domek dla maluchów, więc a nuż..

Maluchy są słodkie, Mikus to taki mamusi synek :mrgreen: , cały czas miauczy zeby go na ręce wziąć, no ja nie wiem kto go tak rozpuścił :1luvu: Mousik jest bardziej niezależna, ku radości Adama upolowała muchę i ją zjadła :roll: Zdecydowanie jest mniejszym pieszczochem, ale i tak ją głaszczę ;) jak już złapię :D
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro maja 11, 2011 9:04 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Trzymam kciuki z całych sił za wspólny cudny domek dla maluszków. M&M :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro maja 11, 2011 9:06 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

no to macie więcej szczęścia od nas
zrobiłam indywidualne trójmiasto i gratkę, może jak potem będe w pracy dorobię jeszcze kilka
jak się odezwie pani Anna F - to chyba złożę skargę i doniesienie o nękanie :|
ogło są z nowymi zdjęciami i nowym opisem

adzi do weta podejdę jutro z psem - przy okazji kupię odrobaczenie - to jakieś drobne będą :wink:

Mefisto chce malucha dla siebie :roll:
łazi i gada - daj! daj! daj!
:roll:

EDIT dodałam więcej ogłoszeń - łącznie jest chyba z 6...
EDIT #2: ja mam pecha :( dzwoniła do mnie Pani - domek raczej bardzo fajny, maluszek na dokocenie...Lucjusz byłby idealny szczególnie po tym jak zobaczyłam jak się zachowuje dziś przy Mefiście...niestety tel w pracy przerwał nam rozmowę - poprosiłam o maila ale oczywiście cisza :( w ten sposób to się nie uda. To takie trudne, zrozumieć że pracuję? :(:( :(
Ostatnio edytowano Śro maja 11, 2011 18:06 przez Sin, łącznie edytowano 2 razy

Sin

Post » Śro maja 11, 2011 10:33 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Brawo Mefisto!
Obrazek

biamila

Post » Czw maja 12, 2011 14:39 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Odrobaczone drugi raz.
adzi - wet chyba nie policzył za to, bo byłam szczepić Thorę i w zeszłym roku płaciłam za samo szczepienie więcej niż dziś za szczepienie i odrobaczanie :wink:
Domków niet :(

Sin

Post » Czw maja 12, 2011 14:50 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

U mnie tez cisza.
Wystawilam wczoraj czy przedwczoraj allegro, dzisiaj znowu 3 miasto.
Zapytania lacznie mialam 2 - jedna pani zdazyla wziac innego kota, druga nie odp na mojego maila.
Nie umiem robic gumtree, zawsze cos jest nie tak i szlag mnie trafia :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw maja 12, 2011 15:00 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

trzymamy wszyscy kciuki za jutrzejsze spotkanie Eli :ok:

rozsądniejsze tel do mnie i Magdy :lol:

i , jeśli dobrze rozumiem, debiut Agorii :D

adzi

Post » Czw maja 12, 2011 15:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Kciuki za kociaczki!
Obrazek

biamila

Post » Czw maja 12, 2011 15:03 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Ogloszenia wystawialam juz wczesniej, zaczelam gdzies kilka dni temu - dokladnie nie pamietam ;)
Ale nikogo sensownego niestety ;)
A maly upodobal sobie szalec z moim kocurrem o piatej rano i tylko slychac tupanie, jakby stado bawolow biegalo po mieszkaniu :twisted:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw maja 12, 2011 17:10 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

uwazajcie na Pana z nr 605 327...chce hodować kota w garażu :evil:

Sin

[poprzednia][następna]