KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 11:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

to tak po kolei -
dyżur obskoczony - Piotrek nakarmił i posprzatał w boksach, ja złożyłam czarną klatę, zdezynfekowałam puste boksy, obsrany niebieski kontenerek, kuwety. Uzbierało sie troszkę prania może ktoś by się zglosił ? Apeluję o odkurzacz - może znajdzie się sponsor?
Maluszki nie lubią raczej tego mokrego w kawałkach, wcinają za to animondę - w puszczce w przedsionku zostawiono troszkę.
Do jedzenia dwa razy dziennie - proponuję tabletkę inmodulanu . Tak żeby mniej więcej wyszlo tableta na glowę raz dziennie. Wpisałam do zeszytu wprawdzie raz dziennie tabletkę ale to by wyszło po pół na kota. Jutro trzeba podjechać z nimi na kontrolę i odrobaczenie do Almavetu - może sie ktoś zgłasza?
Gracja miauczy rozpaczliwie jak widzi maluchy moze mysli, ze to jej dzieci?

Przeniosłam burą Misię do Gremlinów, im wysmarowałam oczy i zakropiłam. Koszmar :evil: łapanie dziadów.

Była ze mną Martyna, będzie przychodziła na dyżury ranne, na razie jako pomoc do przyuczenia :D później samodzielnie, tak więc nie zdziwcie się jak do którejś z Was zadzwoni żeby się umówić na poranny dyżur. Kolejna fachowa pomoc medyczna, Martyna jest pielęgniarką :D. witamy serdecznie.

poza tym ważne - na tablicy ogłoszeń wisi regulamin Kociej Chatki, kopie leżą pod ksiązeczkami w witrynce - proszę by każdy dyzurny podpisał się na 1 i 2 stronie, i zostawił regulamin w tym samym miejscu. Niestety, to konieczna biurokracja, wybaczcie.

aha do odebrania z Almavetu kotka po operacji nogi, ma na imię Smoła - ma taki opatrunek niby gips na nóżce. Ta sama, że którą Mara wczoraj jechała do Lupusa. Czuje się dobrze, dzieki Mara :1luvu:

Gosiu odebrałam papiery, dziekuję

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto maja 10, 2011 11:32 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

aha dzwoniłam wczoraj do dzielnicowego - kolejny kot na Stalowej postrzelony, ale kotka dzika nie da się złapać,
żeby tego dziada @#$#@!@ -syna, co strzela, pokręciło na amen. Że też nie ma kary na takich. I to nie zabije na miejscu tylko skazuje te koty na straszne cierpienie, alo umrą w męczarniach albo będą cierpieć całe życie z tym śrutem

Filomen

Post » Wto maja 10, 2011 12:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Czesc :)
1% mojej mamy poszedł do Was.
Dziekuje, ze robicie to co robicie dla koteczków... :ok:
Pozdrawiam!

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Wto maja 10, 2011 13:08 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

ef25 pisze:Czesc :)
Pozdrawiam!

Bardzo dziękujemy :ok: :1luvu: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto maja 10, 2011 14:09 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

My tez mamy wieści o kolejnych osobach, które oddały 1% na Kocią Chatkę. Na przykład moja przyjaciółka i jakieś panie co je moja mama spotkała w Alaskanie.

W czwartek przywiozę trochę puszek na kociarnię, zobaczę z iloma się zabiorę ;) Dla maluchów mam Recovey, ale nie wiem czy koniecznie trzeba im dawać :?: Proszę o dyspozycję ewentualną :D

A co do tego od śrutu. Czy na przykład do jakieś telewizji albo gazety by nie pójść? Na przykład TVN przecież ta serie o zwierzętach robił...może g..a nastraszyć tylko czy tam się ktokolwiek odezwie przeciwko niemu :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto maja 10, 2011 14:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Witam.
Mam na imię Martyna. Byłam dzisiaj z Ewą pierwszy raz w Kociej Chatce.:) Chciałabym przychodzić na dyżury ale wiadomo na początek muszę się jeszcze podszkolić. :) Dlatego na razie będę przychodzić jako pomoc rano mogę również ewentualnie po południu czy wieczorem. Jednak nie do wszystkich osób mam kontakt dlatego podaję mój nr tel 503-600-434 i gg 5133409.
Pozdrawiam serdecznie
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

Post » Wto maja 10, 2011 16:14 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

*Martynka* pisze:Witam.
Mam na imię Martyna. Byłam dzisiaj z Ewą pierwszy raz w Kociej Chatce.:) Chciałabym przychodzić na dyżury ale wiadomo na początek muszę się jeszcze podszkolić. :) Dlatego na razie będę przychodzić jako pomoc rano mogę również ewentualnie po południu czy wieczorem. Jednak nie do wszystkich osób mam kontakt dlatego podaję mój nr tel 503-600-434 i gg 5133409.
Pozdrawiam serdecznie

Witamy serdecznie - jak zapełnią się dyżury na przyszły tydzień, daj znać ktory dzień Ci pasuje, zaraz Ci prześlę telefony do nas, to zadzwoń do tej dyzurnej, która będzie w danym dniu :D

Filomen

Post » Wto maja 10, 2011 16:38 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Obrazek

sprawa następna (ale sie rozpisałam 8) )

Nosek pilnie szuka Domu Tymczasowego

Nosek jest do zabrania, nic więcej farmakologicznie w szpitaliku mu nie pomożemy - na ulicę sie nie nadaję, nigdy nie będzie tak sprawny, by uniknąć zagrożenia, by uciec przed złym czlowiekiem.
Nosek chodzi, nie podoba mu się już trochę w Almavecie, zresztą już powinien trafic do domu. Jak się nikt nie zgłosi damy go na kwarantannę z Józiem, Coffie i zobaczymy jak sobie poradzi u nas :roll:

Marta proszę ogłoś go jak najszybciej, może się ktoś ulituje nad biedakiem

Filomen

Post » Wto maja 10, 2011 16:49 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

To znaczy mam go ogłaszac jako kotka adopcyjnego?

A to dwie kocie kobietki które ostatnio trafiły do KCH
Obrazek
Obrazek
Zaspana Coffi
Obrazek
I Smutna Gracja
Obrazek
Obrazek

Czy ta koteczka ma imię?
Obrazek
Burani nie zrobilam dziś fotek .Siedziała schowana w budce

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto maja 10, 2011 17:04 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:
Pozdrawiam serdecznie

Witamy serdecznie - jak zapełnią się dyżury na przyszły tydzień, daj znać ktory dzień Ci pasuje, zaraz Ci prześlę telefony do nas, to zadzwoń do tej dyzurnej, która będzie w danym dniu :D

Dziękuję, jak tylko dostanę nr telefonów będę się kontaktować :) w tym tygodniu pasują mi wszystkie dni prócz czwartku a jak w przyszłym to jeszcze będę musiała zerknąć na grafik :)
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

Post » Wto maja 10, 2011 19:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pozdrawiam!

Bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 10, 2011 19:29 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
Pozdrawiam!

Bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu:

asiek_i_boguś pisze:My tez mamy wieści o kolejnych osobach, które oddały 1% na Kocią Chatkę. Na przykład moja przyjaciółka i jakieś panie co je moja mama spotkała w Alaskanie.

W czwartek przywiozę trochę puszek na kociarnię, zobaczę z iloma się zabiorę ;) Dla maluchów mam Recovey, ale nie wiem czy koniecznie trzeba im dawać :?: Proszę o dyspozycję ewentualną :D

Asiu i Bogusiu jak zwykle jesteście niezawodne :1luvu: co do maluszków może niebawem pojadą do MartnyP. do DT ale wszystko po kolei :D

terenia1

Post » Wto maja 10, 2011 19:33 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Pozdrawiam serdecznie

Witamy serdecznie :D każda para łapek do pomocy jest na wagę złota :D gdyby coś aktualny grafik dyżurów na dany tydzień jest zawsze wklejony na 1 stonę naszego wątku :) Ja w tym tygodniu dyżuru już nie mam, ale i tak będę często w Kociej Chatce.
Fajnie że chcesz pomagać kociakom :D

terenia1

Post » Wto maja 10, 2011 19:43 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Ja po wieczornym dyżurze - nie ma już mokrego dla Gracji :(
Wzięłam trochę lizyny dla moich tymczasów w domu bo kichają:(.
Poza tym rozmawiałam z tym facetem od sunii - poszłam do tej jego kanciapy i tam jest jej 7 szczeniaczków :cry: - nie ma co ukrywać, że jest to melina i że na pewno pieski nie mają tam należytej opieki :| Śmierdzący alkoholem gość zapewnił mnie, że na 5 piesków już ma chętnych, na moje przebąkiwania o sterylce dość sceptycznie coś ściemniał, więc jeśli nie zgarniemy tej suczki na siłę, to będziemy mieć szczeniaki pod nosem co chwila.... W ogóle to tą suńkę też mógłby jakiś wet zobaczyć kiedyś....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto maja 10, 2011 19:55 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:
Poza tym rozmawiałam z tym facetem od sunii - poszłam do tej jego kanciapy i tam jest jej 7 szczeniaczków :cry: - nie ma co ukrywać, że jest to melina i że na pewno pieski nie mają tam należytej opieki :| Śmierdzący alkoholem gość zapewnił mnie, że na 5 piesków już ma chętnych, na moje przebąkiwania o sterylce dość sceptycznie coś ściemniał, więc jeśli nie zgarniemy tej suczki na siłę, to będziemy mieć szczeniaki pod nosem co chwila.... W ogóle to tą suńkę też mógłby jakiś wet zobaczyć kiedyś....

Też dziś z nim rozmawiałyśmy - ten facet pilnuje tego bałąganu, a właścicielem jest inny facet, twierdzą że sunia ma wrócić do byłej właścicielki - cholera wie :evil: ale jeszcze karmi szczeniaki... gdyby się znalazł dla niej dom to mozna by coś myśleć...a tak lepiej może przestańmy się nią intereswac nią tak dla zmyłki :wink:

terenia1

[poprzednia][następna]