MariaD pisze:Ale podłożyłam prosiaka Kicorkowi
eee, chyba nie, przecież Kicorek lubi dłubać, a do zimy daleko.
prawda, Kicorku, że się ucieszyłaś sza-le-nie? i linię wdrożysz? i na hurtowe zakupy rabatu udzielisz?
Moderator: Estraven
MariaD pisze:Ale podłożyłam prosiaka Kicorkowi
Sza-le-nie, zwłaszcza że nie umiem robić takich rzeczy, a to był eksperymentMarcepan pisze:prawda, Kicorku, że się ucieszyłaś sza-le-nie? i linię wdrożysz? i na hurtowe zakupy rabatu udzielisz?
Kicorek pisze:muszę dłubać i kombinować

Kicorek pisze:Sza-le-nie, zwłaszcza że nie umiem robić takich rzeczy, a to był eksperymentMarcepan pisze:prawda, Kicorku, że się ucieszyłaś sza-le-nie? i linię wdrożysz? i na hurtowe zakupy rabatu udzielisz?
Marcepan pisze:Kicorek pisze:Czuję jakieś naciski![]()
nareszcie!

Kicorek pisze:Czuję jakieś naciski![]()
Kicorek pisze:I pomyśleć, że sama zamówiłam dla Hestii bluzę i sweterek (ale "druciany") u profesjonalisty
MariaD pisze:Dostałam w prezencie piękna błękitną włóczkę.Mogę część odstąpić w szczytnym celu dogrzania mniej owłosionych. Pod hasłem: futrzane - łysym!
Z mini prośbą, by ofutrzone tym razem nie mialy loczkow ala pudelki na podwoziu?Muszę najpierw odnaleźć wzorzec, bo go gdzieś zamknęłam, żeby koty nie ukradły. Czyli dobrze schowałam sama przed sobągosikbaum pisze:Kicorek pisze:Czuję jakieś naciski![]()
naciskam na rzodkiewki
Prawda najprawdziwsza, ale nie sądziłam, że będę umiała zrobić coś takiego sama na szydełku. Mój honor ratuje tylko to, że na drutach dłubałabym takie wdzianko ze 3 lataMarcepan pisze:Kicorek pisze:I pomyśleć, że sama zamówiłam dla Hestii bluzę i sweterek (ale "druciany") u profesjonalisty
żartujesz?![]()
a jeśli to najprawdziwsza prawda, to mam nadzieję, że więcej tego błędu nie popełnisz.
Ja Ci dam łyse, to nie ta rasaMariaD pisze:Dostałam w prezencie piękna błękitną włóczkę.Mogę część odstąpić w szczytnym celu dogrzania mniej owłosionych. Pod hasłem: futrzane - łysym!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości