Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss pisze:Arcana pisze:Moj poprzedni kot przezyl 15 lat w zdrowiu jedzac wylacznie chuda wolowine, bo wtedy nie bylo suplementow i nic o nich nie wiedzialam. I nie zatykal sie, jak kocury karmione suchym...
A kot mojego sąsiada 21 lat jedząc resztki ze stołu i pijąc mleko. Czy się zatykał nie wiem, ale pamiętam, że kot był sporo starszy od sąsiadowego wnuka.
Ja karmię dobrym jedzeniem, ludzi namawiam do karmienia dobrym jedzeniem, ale rozumiem, że ktoś może nie być do tego przekonany i może myśleć, że go nie stać bądź jest go nie stać.
Myślę, że pan Mateusz wkrótce sam się zorientuje jaka jest różnica w karmieniu byle jakim, a lepszym jedzeniem, i że różnica finansowa nie jest drastyczna.
nikt nie wskakuje na ciebie i nikt nie mysli ,ze robisz kotu tortury żywieniowe,my juz tak mamy na forum to takie skrzywienie ale w dobrej wierze ,a wypróbowac mozna
kotx2 pisze:ewcia_muniu sie obraził czy cuś![]()
ewcia_muniu pisze:Dzisiaj choć rozczarowałem się, że nie chciała jeść twarożka to zasmakował jej chyba tuńczyk z puszki (mam na myśli taki dla ludzi a nie nie w formie karmy dla kotów).
A co do karm to jak najszybciej to będzie możliwe to kupię jej karmę z RC.kotx2 pisze:ewcia_muniu sie obraził czy cuś![]()
Szczerze poczuliśmy się ostatnio w jakimś sensie dotknięci tymi wypowiedziami Waszymi na forum ale absolutnie nie obrażamy się i gwarantujemy, że będziemy dążyć do tego by Dziewczynka mogła być coraz bardziej zadowolona ze swojego jedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 61 gości