Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:
Wydrzymordę ...., toż to sama słodycz..
![]()
No to jedziemy...
Szukamy DT dla maluszków, pilne potrzebny DT dla Mruczusi.
mgj pisze:Przelew poszedł rano. Strona internetowa mojego banku wymaga wpisania adresu-niestety. Jak bys nie wiedziała Cypisku to mieszkasz teraz na ul. Kociej![]()
To jedno co mi przyszło do głowu tak na "szybko" robiąc przelew.) Pozdrawiam. I mam nadziję, że juz się uzbierało co nieco.
cypisek pisze:Naprawdę serdecznie wam wszystkim dziękuję w imieniu kociastych.Wejdę na konto , bo widziałam wpływy , to wszystko wypisze.Starczy na tabletki i jeszcze na płyn przeciw pchłom.
![]()
AlfaLS póki co nikt inny o Perełkę nie pytał...czekamy na miejsce u Ciebie..pomożemy....mam nadzieję ,ze forum jak zwykle nie zawiedzie...![]()
Wróciłyśmy z meliny.. udało nam się opuścić przybytek w ostatniej chwili..
Mamy fotki, udało się popstrykać telefonem . Ten biały kotek /z plamkami/ jest przeuroczym płochliwym kociakiem. Ma ok roku, młodzian, bawił się smyczką w mojej komórce. Piękne zielone oczyska. Była czarnuka i buraska.Te 3 są bardzo proludzkie. Są jeszcze takie dzikuski,ale one trzymają się z daleka.
Dostały jedzonko, jak zwykle łapczywie jadły. Zaraz wkleję fotki tylko trochę ogarne.
Zorba Oczyska zrobiły furrore.../też poproszę ./Dziękuję za pomysła..bo to ty byłaś inicjatorką...
Jutro do Szczecina wiozę jakieś maluszki do adopcji. Będa ,,meliniarze ,,miały domki.jeszcze tylko nie wiem ile z nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości