= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 13:28 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

:ryk: daj mi na pw swoje dane ,wieczorem posprawdzam konto i wszystko wypiszę . Teraz już uciekam, dziękujemy w imieniu kotów. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon maja 09, 2011 13:30 Re: Płaczące z głodu koty..!!!maluszki we własnych odchodach!!!

cypisek pisze:
monika74 pisze:To zdjęcia z dzisiaj
cudowna koteczka która na sam widok człowieka przewraca się na brzuszek
co do stanu zdrowia zdjęcie mówi samo za siebie :cry:
Obrazek
Obrazek

przepiekny kot (nie wiemy czy on czy ona za to brudny.....)
Obrazek

i jeszcze jedna koteczka
Obrazek

Wydrzymordę .... :twisted: , toż to sama słodycz.. :mrgreen:
No to jedziemy... :ok:

Szukamy DT dla maluszków, pilne potrzebny DT dla Mruczusi.

SPRAWA NA CITO DT DLA MALUSZKÓW DT DLA MRUCZUSI.
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 09, 2011 13:30 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

mgj pisze:Przelew poszedł rano. Strona internetowa mojego banku wymaga wpisania adresu-niestety. Jak bys nie wiedziała Cypisku to mieszkasz teraz na ul. Kociej :ryk: :D To jedno co mi przyszło do głowu tak na "szybko" robiąc przelew.) Pozdrawiam. I mam nadziję, że juz się uzbierało co nieco.

dobra ulica, nawet pasuje do Cypiska :ryk: :ryk: :ryk:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon maja 09, 2011 14:42 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Cypisku napisałam na PW ale napiszę też tutaj. Co z Perełkiem to zależy od wyników Niebieskiej robionych jutro. W środę wszystko będzie jasne. Jak nerki nie ruszyły to będzie znaczyło że zostało jej dosłownie kilka dni i wtedy będę chciała żeby miała całkowity spokój przez ten czas. Jak trochę ruszyły i jest szansa na życie to będę się po prostu musiała jakoś tak zorganizować żeby ona miała spokój i żeby Perełek i kicia ze Stepnicy mogły przyjechać. A i na tą Waszą mamuśkę też mam ochotę - tylko że to już za dużo szczęścia jak na jedną osobę - po prostu nie wydolę finansowo nawet na karmę i żwirek :( ...
Jak więc jest jakaś inna szansa dla Perełka to niech on idzie do ludzi bo naprawdę go szkoda a jak tej szansy nie ma to ja jestem dalej zdecydowana dać mu DT tylko muszę wiedzieć na czym stoję z Niebieską.....

Mam nadzieję, ze mnie rozumiecie.......
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon maja 09, 2011 15:37 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Kochane zwyciężczynie szybkiej zbiórki : oczyska się produkuja i do wieczora kazda dostanie :)
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon maja 09, 2011 17:55 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

zaglądam na maila... Obrazek ...a tu śliczny koteczek! Obrazek
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon maja 09, 2011 18:04 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Przejmujące, przeszywające, przeogromne oczyska od zorby dostałam! Dzięki! Zrewanżowałam się na maila oczyskami (oczętami :roll: ) mojej kici...
A Cypiskowi i reszcie dzielnej drużyny życzę powodzenia w akcji !

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pon maja 09, 2011 20:19 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Naprawdę serdecznie wam wszystkim dziękuję w imieniu kociastych. :1luvu: Wejdę na konto , bo widziałam wpływy , to wszystko wypisze.Starczy na tabletki i jeszcze na płyn przeciw pchłom. :ok:

AlfaLS póki co nikt inny o Perełkę nie pytał...czekamy na miejsce u Ciebie..pomożemy....mam nadzieję ,ze forum jak zwykle nie zawiedzie... :1luvu:

Wróciłyśmy z meliny.. udało nam się opuścić przybytek w ostatniej chwili..

Mamy fotki, udało się popstrykać telefonem . Ten biały kotek /z plamkami/ jest przeuroczym płochliwym kociakiem. Ma ok roku, młodzian, bawił się smyczką w mojej komórce. Piękne zielone oczyska. Była czarnuka i buraska.Te 3 są bardzo proludzkie. Są jeszcze takie dzikuski,ale one trzymają się z daleka.
Dostały jedzonko, jak zwykle łapczywie jadły. Zaraz wkleję fotki tylko trochę ogarne.

Zorba Oczyska zrobiły furrore.../też poproszę ./Dziękuję za pomysła..bo to ty byłaś inicjatorką... :1luvu:

Jutro do Szczecina wiozę jakieś maluszki do adopcji. Będa ,,meliniarze ,,miały domki. :ok: jeszcze tylko nie wiem ile z nich.
Ostatnio edytowano Pon maja 09, 2011 20:24 przez cypisek, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 09, 2011 20:22 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Właśnie trafiłam po banerku... :cry: Ale i tak mają szczęście, że takie dziewczyny się im trafiły - tzn te koty mają szczęście, choć tyle.. :?

Już tu ktoś pytał, proponował.. pewnie wiecie, że tak lepiej, ale rzeczywiście nie ma takiej opcji, żeby jakieś służby zawiadomić... żeby zabrać..Bo tam niebezpiecznie dla kotów i dla Was. Tylko, że pewnie nie ma gdzie zabrać, tak?

na te robaki już się zebrały pieniążki, bo sie nie doczytałam?
Nim wysłałam to się dowiedziałam :D
Tak mi przykro, że nie ma jak pomóc na odległość...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon maja 09, 2011 20:39 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

cypisek pisze:Naprawdę serdecznie wam wszystkim dziękuję w imieniu kociastych. :1luvu: Wejdę na konto , bo widziałam wpływy , to wszystko wypisze.Starczy na tabletki i jeszcze na płyn przeciw pchłom. :ok:

AlfaLS póki co nikt inny o Perełkę nie pytał...czekamy na miejsce u Ciebie..pomożemy....mam nadzieję ,ze forum jak zwykle nie zawiedzie... :1luvu:

Wróciłyśmy z meliny.. udało nam się opuścić przybytek w ostatniej chwili..

Mamy fotki, udało się popstrykać telefonem . Ten biały kotek /z plamkami/ jest przeuroczym płochliwym kociakiem. Ma ok roku, młodzian, bawił się smyczką w mojej komórce. Piękne zielone oczyska. Była czarnuka i buraska.Te 3 są bardzo proludzkie. Są jeszcze takie dzikuski,ale one trzymają się z daleka.
Dostały jedzonko, jak zwykle łapczywie jadły. Zaraz wkleję fotki tylko trochę ogarne.

Zorba Oczyska zrobiły furrore.../też poproszę ./Dziękuję za pomysła..bo to ty byłaś inicjatorką... :1luvu:

Jutro do Szczecina wiozę jakieś maluszki do adopcji. Będa ,,meliniarze ,,miały domki. :ok: jeszcze tylko nie wiem ile z nich.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 09, 2011 20:49 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 09, 2011 20:50 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

O matko aż się serce kroi na tysiąc kawałków :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 09, 2011 20:51 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

na 1001 :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 09, 2011 21:20 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Rafał B 5
Grażyna 10
Izabela 20
Marzena 10
Barbara 15
Magdalena 30

:1luvu:
Jeśli kogoś pominęłam to proszę krzyczeć.. :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 09, 2011 21:30 Re: Płaczące z głodu koty..maluszki we własnych odchodach! DT!!!

Ja wpłaciłam do moniki74 - 50 zł (poszło przelewem dziś rano)
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

[poprzednia][następna]