Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ...ma DOM :)))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 17:08 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Czw maja 05, 2011 17:55 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
No i jak z tą asymilacją?
Józio z Bąblem polubili się? Poznał swój swego?
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob maja 07, 2011 21:48 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Józio ma już zdjęte wszystkie szwy ... Asia wypuściła go "na pokoje" z jego dotychczasowego "pokoiki rehabilitacji" ... zaznajamia się z innymi domownikami ... energia go rozpiera ... dobrze sobie radzi ... wariuje , zwiedza domostwo ... jest szczęśliwy ... zaczepia do zabawy ...

ma jednak niekiedy problemy żołądkowe ... od czasu do czasu wymiotuje prawie strawioną karmą ... Asia konsultuje to z wetem ...

Obrazek
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

Post » Nie maja 08, 2011 6:00 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Cudowny widok :1luvu:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon maja 09, 2011 8:19 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Oto Józio :D
Na swoim ulubionym parapeciku i w jego okolicach :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

W ostyrym słoneczku, nieco "przepalony" :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Spanie synchroniczne :wink:
Obrazek

Józinek jest przeszczęśliwy odkąd zamieszkał z resztą gromady :D .
Jest bardzo grzeczny, wesoły i nie ma żadnych kompleksów 8)
Asymilacja przebiega bez żadnych problemów, ufff - to lubię :oops: :1luvu:
Najbardziej obecność nowego gościa przeżywa Bąbelek. Ma najmniejsze doświadczenie z "nowymi", no i prawie nie widzi. Poza tym jest baaardzo rozpuszczony :oops: :wink: Pierwszej nocy, bronił sypialni jak niepodległości :lol: Ale już są wspólne gonitwy, trącanie noskiem i chyba na prawdziwą przyjaźń się zanosi :D

Jak pisała Kama, Józinek ma pewne problemy gastryczne. Na polecenie Pani doktor odstawiłam suchą karmę i jest znacznie lepiej (podczas weekendu zwymiotował tylko raz). Będę dziś z nią rozmawiała i ustalimy czy konieczny jest Rtg z kontrastem. Istnieje podejrzenie zapalenia odźwiernika, ale nie chcemy rudaska "maltretować" badaniami, które nie będą konieczne - On już tyle przeszedł...
Na szczęście samopoczucie kocia jest doskonałe i nic nie wskazuje na chorobę :ok: :ok: :ok:
Przesyłam uściski od rdzawej mordeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 09, 2011 8:41 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

aż mi łzy w oczach stanęły :oops:
A tak wogóle to o n chyba urósł 8O Jakieś strasznie długie łapy mu się zrobiły
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 09, 2011 8:48 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

kiche_wilczyca pisze:aż mi łzy w oczach stanęły :oops:
A tak wogóle to o n chyba urósł 8O Jakieś strasznie długie łapy mu się zrobiły

Martuś :1luvu: On wreszcie może się swobodnie w całej okazałości prezentować i rzeczywiście taki dłuuugi szczupaczek się z niego robi :D
Rośnie nam, koci dzieciak :piwa: Jest już wielkości Bąbla, ale Bąbelek to taki drobinek jest :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon maja 09, 2011 9:01 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Wspaniale oglądać takie fotki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon maja 09, 2011 20:36 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Józek super wygląda ... jak mu ślicznie już sierść zarasta ...

ja jak zobaczyłam Józka pierwszy raz pod blokiem w Szydłowcu to myślałam że jest starszy niż się okazało ... a zmyliło mnie bo on właśnie taki właśnie "wysoki " jest ... ma długie łapki ... a jak się okazało to jeszcze młodzieniaszek ...
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Post » Pon maja 09, 2011 20:56 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Józio wygląda pięknie! :D
Widać że cieszy się wreszcie pełnią życia. :ok:
Asiu :1luvu: moc głaków i wszelkich kocich pieszczotek dla Józia i pozostałych futerek. :mrgreen:
Cieszy szybka aklimatyzacja Józia wśród dotychczasowych zwierzaków. :D :ok:
Całuski i buziaczki. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Pt maja 13, 2011 9:09 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Dziękujemy :1luvu:
Miziole i całuski przekazałam z charakteryzującą mnie przesadą :mrgreen:

Z radością donoszę, że Józinek (zwany też Kalafiorem :wink: ) ma się bardzo dobrze i już nie wymiotuje wcale :D
Mam nadzieję, że za 2 tygodnie będzie można chłopaczka zaszczepić :ok:
Jest bardzo słodkim, ale i charakternym młodzieńcem. Tuli się, mruczy, udaje plaster miodu, ale jak akurat przyjdzie mu ochota to gryzie mnie z lubością :lol: Na szczęście gryzanek nie uprawia z footrzakami 8) Ganiają się z Bąblem, którego temperament jednak znacznie przewyższa Kalafiorkowy. Jakoś mnie to nie dziwi :wink:
Kocio nawiązał wprost modelowe stosunki z resztą zwierzaków :1luvu: Uwielbiam takie cuda!!!
Zdobywa Józio me serce z zastraszającą prędkością i skutecznością :oops:

Chyba nic nie napisałam o samopoczuciu "po amputacyjnym" rudaska. Oboje zapominamy, że coś takiego się stało i stąd i ja zapominam napisać :wink: :D
Przesyłamy uściski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 13, 2011 10:12 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Pozdrawiamy :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt maja 13, 2011 15:14 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

Dobrze że to co przykre odeszło w niepamięć. :ok:
Wcale nie trzeba Józiowi przypominać niemiłych przeżyć.
Niech się cieszy życiem, wariuje z Bąbelkiem i zdobywa Twoje serce. :lol:
Buziaczki i całuski. :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Pt maja 13, 2011 15:30 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

tyle dobrego zaznaje teraz :P
szczęśliwy kocio :kotek:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt maja 13, 2011 19:42 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

super wieści ... dzięki Asia za opiekę ...
kociak kradnie serducha wszystkich ... bo to taka łobuzerska przylepa ...

Asia podaj mi numer konta ... przeleję Ci kaskę z bazarku z miau dla Józka ... będzie min. na szczepienia ...

kama210

[poprzednia][następna]