Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 13:23 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Moja Kotka na zapalenie gruczołów dostawała od weta krem Lorinden i pomagał, moze masz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie maja 08, 2011 15:13 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

nie nie mam tego kremu, nie dam rady go kupić, nic już teraz nie jestem w stanie kupić
byliśmy u weta, to zatkane gruczoły i silny stan zapalny, mamy antybiotyk do środy, potem do kontroli,a gdyby coś się działo, to mamy przyjść wcześniej
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie maja 08, 2011 15:29 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

On i tak jest na receptę, zawiera cośtam neomycyny, ale też działa przeciwzapalnie. Jak masz antybiotyk, to chyba wystarczy.
Kurczę, ale się wszystko sypie :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie maja 08, 2011 20:59 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Biedny Boluś :cry: I bez tego tyle ma dzieciak problemów ze zddrowiem... Ech, życie...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon maja 09, 2011 8:38 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Niestety, takie są karzełki :( małe chorowitki.
Dziś Boluś jakby mniej się wylizuje przy kuperku albo tylko mi się tak wydaje, będę obserwować.

Mało teraz piszę, bo i nastrój nie za dobry ale jak zwykle sporo się dzieje,
m.in. w piwnicy mamy od tygodnia 3 kociaki ok. 6 tyg., wysterylizowałam i wydałam w sobotę szylkretową mamusię :)

Radarka na razie nikt nie chce.
Mam gorącą prośbę może ktoś nam pomóc ze zrobieniem ponownych ogłoszeń dla Radarka - oprócz allegro, to jest wznowione.

Kochani przyjmiemy każdą ilość karmy, żwiru dla tymczasów ( dorosłych i kociąt ) i dla bezdomniaczków.
Karma naprawdę bardzo potrzebna :(
Za bardzo nie mam już co wystawiać na bazarki :?

Cały czas czekamy aż Samsonik stanie 100% na nogi, jesteśmy w kontakcie z wetem i jak tylko będzie już dobrze umawiamy się na zabieg.

Moha dziękuję za kroplówki :1luvu:

Anna Rylska

Post » Pon maja 09, 2011 11:40 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Aniu, trochę udało mi się podesłać kasy. Przepraszam, że tak mało :oops:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon maja 09, 2011 18:09 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Poszedł grosik ode mnie :wink:
Trzymaj się Aniu :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 10, 2011 22:04 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Anna Rylska pisze:
Radarka na razie nikt nie chce.
Mam gorącą prośbę może ktoś nam pomóc ze zrobieniem ponownych ogłoszeń dla Radarka - oprócz allegro, to jest wznowione.

Aniu podrzuć mi link do tego Allegro, zawinę tekst i zdjęcia i porobię na innych portalach.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 11, 2011 7:43 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Co prawda ja nie Ania... Gibutkowa proszę bardzo: http://allegro.pl/radarek-8-miesieczny- ... 50684.html

Aukcja kończy się jutro, ale będzie wznawiana, aż Radarek znajdzie domek :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro maja 11, 2011 9:44 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Alyaa pisze:Co prawda ja nie Ania... Gibutkowa proszę bardzo: http://allegro.pl/radarek-8-miesieczny- ... 50684.html

Aukcja kończy się jutro, ale będzie wznawiana, aż Radarek znajdzie domek :ok:

Dzięki, wieczorkiem się pobawię albo w pracy jak nikt nie będzie widział ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 11, 2011 19:20 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Zapraszam na bazarek, na kuperek Bolunia:

viewtopic.php?f=20&t=127626&p=7460504#p7460504
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro maja 11, 2011 19:33 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Kochane bardzo bardzo dziękujęmy :1luvu:

Dziś byliśmy z Bolesławem na kontroli - wet mówi, że jest trochę lepiej :) ale nadal ( do piątku ) na antybiotyku, potem ponowna kontrola.
Maluch ucieka jak mnie widzi, że chce kuperek oglądać i przemywać, nie lubi tego, a dziś w kontenerku uderzając o kraty wyleciał mu maleńki ząbek z dolnej szczęki i była krew :(
Opuchlizna jest nadal ale już odrobinę mniejsza i jaśniejsza. Doszedł jednak problem skórny - powstały zmiany nad oczkiem :? - antybiotyk się kłania, to maleństwo zawsze tak ma, mimo że dostał też leki alergiczne jak wet mówi :? nie powinno nic się dziać, a jednak....

Jutro czekamy na telefon od Pana doktora z Milanówka, będziemy umawiać się na gastroskopię Samsonika i całą resztę :strach: jak tylko coś ustalę, damy znać.
Kocio czuje się lepiej,jest żwawy i śpi w miejscach, w których nigdy w życiu nie spał - krzesła i hamak przy kaloryferze 8O Wymiotów nie ma od 12 dni ( nadal bierze cerenię p/wymiotną). Minus ogromny tego wszystkiego -nie chce jeść, skubie jak ptaszek, musi być ciągle dokarmiany :?

Anna Rylska

Post » Śro maja 11, 2011 19:53 Re: Prośba oPomoc dla Samsona*CzekaGoGastroskopia/plastyka jelit

Obrazek zapraszam na bazarki dla Samsonika :!:
torba BELKIN na laptopa viewtopic.php?f=20&t=127630
srebrna broszka-zawieszka i złoty słoń viewtopic.php?f=20&t=127629

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt maja 13, 2011 8:17 Re: TotalnyDół*Prosba oPomocDlaSamsonaGastroskopia/PlastykaJelit

bardzo dziękujemy i zapraszamy na bazarki, każda forma pomocy bardzo się przyda
jest naprawdę bardzo kiepsko :( dlatego m.in. mało się odzywam, dołek u nas ogromny

Anna Rylska

[poprzednia][następna]