O dzięki

Zaraz się tam przyszwendam ino jeszcze bengalika dorzucę u bengalika
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek.
MariaD pisze:Jak duża Dzidzia.ewagrz skarżyła się, że ledwo ją utrzymała na rękach.
Więcej ćwiczeń ze sztangami. Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek.
ewkaa pisze:MariaD pisze:Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek.
Boshprzecież ona mi Fenrisia przerośnie
MariaD pisze:I Sońkę też sędzia zawsze sprawdzał pod ogonem. Nieodrodna wnusia babci.
ewagrz pisze:Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowanaNie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie
Dostała EX1, a potem BIVa pokonując 2 kotki. Nominację do BISu też zgarnęła pokonując 5 innych futerek
Sędzinie podobał się miaukuni wyraz pyska Gamisi i cała jej wielkość i masywność.
Dziękujemy wszystkim odwiedzającym nas gościom za miłe słowa pod naszym adresem. Szczególnie Myszolandii za fajne fotki. Mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy na jakiejś w Łodzi i już wtedy może i z Fenrisem.
W drodze powrotnej Gamisia była również spokojna. Spała obok mnie a na koniec wyrażając swoje oburzenie że coś za długo jedziemy ulokowała się na moich kolanach. I tak dojechałyśmy, choć ja trochę zdrętwiałamBardzo udany wyjazd
ewkaa pisze:ewagrz pisze:Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowanaNie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie
Dostała EX1, a potem BIVa pokonując 2 kotki. Nominację do BISu też zgarnęła pokonując 5 innych futerek
Sędzinie podobał się miaukuni wyraz pyska Gamisi i cała jej wielkość i masywność.
Dziękujemy wszystkim odwiedzającym nas gościom za miłe słowa pod naszym adresem. Szczególnie Myszolandii za fajne fotki. Mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy na jakiejś w Łodzi i już wtedy może i z Fenrisem.
W drodze powrotnej Gamisia była również spokojna. Spała obok mnie a na koniec wyrażając swoje oburzenie że coś za długo jedziemy ulokowała się na moich kolanach. I tak dojechałyśmy, choć ja trochę zdrętwiałamBardzo udany wyjazd
A tu filmik z BIS-u Gamisiahttp://youtu.be/IT0c4KKEhRE
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:ewagrz pisze:Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowanaNie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie
A tu filmik z BIS-u Gamisiahttp://youtu.be/IT0c4KKEhRE
Filmik boski, Gamiś się chyba ciutek zaczynała wiercić, no ale ile można małego kotka wystawiać?
ewkaa pisze:Gamiś waży tyle co niejeden dorosły kocurek- kolega Mateusz chyba nie tego się spodziewał kiedy godził się na wystawienie kotki i to w młodzieży
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości