Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2011 18:48 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

ewkaa pisze:

Jest jest oczywiście :arrow: viewtopic.php?f=10&t=113218&start=0
Zaraz Cię w nim zacytuję :mrgreen:

:ryk: :ryk:
O dzięki :1luvu:
Zaraz się tam przyszwendam ino jeszcze bengalika dorzucę u bengalika
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 07, 2011 18:49 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

MariaD pisze:Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek. :twisted:

Bosh 8O przecież ona mi Fenrisia przerośnie :strach:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Sob maja 07, 2011 18:49 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

MariaD pisze:Jak duża Dzidzia. :mrgreen: ewagrz skarżyła się, że ledwo ją utrzymała na rękach.

Więcej ćwiczeń ze sztangami. Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek. :twisted:

Nooo,widać było,że rączki Ewy ledwo wytrzymały :mrgreen:
Jeszcze raz Mario gratuluje wnusi :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 07, 2011 18:51 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

ewkaa pisze:
MariaD pisze:Dzidzia przecież jeszcze rośnie, nie ma roku, maluszek. :twisted:

Bosh 8O przecież ona mi Fenrisia przerośnie :strach:

Babcia Sonia jak miała randkę z Filonem to kocur miał zawahanie czy na pewno mu dziewczynkę przywieźli. :lol:

I Sońkę też sędzia zawsze sprawdzał pod ogonem. Nieodrodna wnusia babci. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob maja 07, 2011 19:41 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

MariaD pisze:I Sońkę też sędzia zawsze sprawdzał pod ogonem. Nieodrodna wnusia babci. :D

No dobra, ale ona ruda jest :mrgreen:, a tu to co - u szylkrety jajek szukali :ryk:

ewkaa

Post » Sob maja 07, 2011 20:05 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Gratulacje dla Gaminy :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob maja 07, 2011 20:23 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Śpiąca Królewna

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 07, 2011 22:00 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Myszolandia pisze:Śpiąca Królewna
Obrazek
Malutkie słoneczko :D

Obrazek

Obrazek

ewkaa

Post » Sob maja 07, 2011 22:01 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Gratulujemy Dzidzi :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob maja 07, 2011 22:35 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowana :1luvu: Nie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie :roll: Dostała EX1, a potem BIVa pokonując 2 kotki. Nominację do BISu też zgarnęła pokonując 5 innych futerek :D Sędzinie podobał się miaukuni wyraz pyska Gamisi i cała jej wielkość i masywność.
Dziękujemy wszystkim odwiedzającym nas gościom za miłe słowa pod naszym adresem. Szczególnie Myszolandii za fajne fotki. Mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy na jakiejś w Łodzi i już wtedy może i z Fenrisem.
W drodze powrotnej Gamisia była również spokojna. Spała obok mnie a na koniec wyrażając swoje oburzenie że coś za długo jedziemy ulokowała się na moich kolanach. I tak dojechałyśmy, choć ja trochę zdrętwiałam 8) Bardzo udany wyjazd :D

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Sob maja 07, 2011 22:37 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Proszę przekazać Gaminie, że jestem z niej bardzo dumna. I życzę dalszych sukcesów. :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob maja 07, 2011 22:38 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

ewagrz pisze:Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowana :1luvu: Nie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie :roll: Dostała EX1, a potem BIVa pokonując 2 kotki. Nominację do BISu też zgarnęła pokonując 5 innych futerek :D Sędzinie podobał się miaukuni wyraz pyska Gamisi i cała jej wielkość i masywność.
Dziękujemy wszystkim odwiedzającym nas gościom za miłe słowa pod naszym adresem. Szczególnie Myszolandii za fajne fotki. Mam nadzieję,że jeszcze się spotkamy na jakiejś w Łodzi i już wtedy może i z Fenrisem.
W drodze powrotnej Gamisia była również spokojna. Spała obok mnie a na koniec wyrażając swoje oburzenie że coś za długo jedziemy ulokowała się na moich kolanach. I tak dojechałyśmy, choć ja trochę zdrętwiałam 8) Bardzo udany wyjazd :D

A tu filmik z BIS-u Gamisia :arrow: http://youtu.be/IT0c4KKEhRE :wink:

ewkaa

Post » Sob maja 07, 2011 22:39 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

ewkaa pisze:
ewagrz pisze:Szczęśliwie wróciliśmy po jednodniowym wypadzie do Zgierza z Gamisią. Panienka dobrze się spisała na zakończenie występów w młodzieży chociaż była trochę zestresowana.Ale po kolei. Drogę do Zgierza Gamina zniosła nad wyraz spokojnie.Fakt że nie siedziała w transporterze tylko obok mnie rozpychając się ale za to w ogóle nie miauczała. Kilka razy tylko wyraziła swoje zdanie na temat jazdy. Dopiero się rozmiauczała w oczekiwaniu do weta i jak ubierałam klatkę.Potem trochę ucichła wcisnęła się w kąciki przysypiała. Ocenę mieliśmy dość szybko. Sędzina była nią oczarowana :1luvu: Nie mogła uwierzyć ,że to kotka w klasie młodzieży i aż sprawdziła jej podogonie :roll: Dostała EX1, a potem BIVa pokonując 2 kotki. Nominację do BISu też zgarnęła pokonując 5 innych futerek :D Sędzinie podobał się miaukuni wyraz pyska Gamisi i cała jej wielkość i masywność.

Filmik boski, Gamiś się chyba ciutek zaczynała wiercić, no ale ile można małego kotka wystawiać? :twisted:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Sob maja 07, 2011 22:41 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

Gosiak104 pisze:
ewkaa pisze:

Filmik boski, Gamiś się chyba ciutek zaczynała wiercić, no ale ile można małego kotka wystawiać? :twisted:

Gamiś waży tyle co niejeden dorosły kocurek :twisted: - kolega Mateusz chyba nie tego się spodziewał kiedy godził się na wystawienie kotki i to w młodzieży :ryk:

ewkaa

Post » Sob maja 07, 2011 22:42 Re: Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

ewkaa pisze:Gamiś waży tyle co niejeden dorosły kocurek :twisted: - kolega Mateusz chyba nie tego się spodziewał kiedy godził się na wystawienie kotki i to w młodzieży :ryk:

Co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości :lol:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

[poprzednia][następna]