Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 27, 2011 11:29 Re: Otw-żyją dopóki sprzątam!Koty w DS.Wieści i foty od Rudego:)

Asiu, wsparcie wsparciem, może nie czułaś się psychicznie tak bardzo osamotniona. Ale gdyby nie Twoja prawdziwa, wielka ODWAGA i determinacja, żadnego z nich nie byłoby już na świecie. Niewielu ludzi zdobyłoby się na to. Nie wiem czy ja... :oops:
Niech Ci się gęba śmieje od ucha do ucha za każdym razem, kiedy mijasz TE drzwi. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 27, 2011 13:28 Re: Otw-żyją dopóki sprzątam!Koty w DS.Wieści i foty od Rudego:)

nie zawstydzaj mnie :oops:
Takich wątków i desperatów :mrgreen: jest na miau mnogo :(
Jednak dzięki bardzo każdemu za każde dobre słowo :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto mar 29, 2011 13:18 Re: Otw-żyją dopóki sprzątam!Koty w DS.Wieści i foty od Rudego:)

Od Bolka i Lolka: :1luvu:
Bolek się podobno upasł troszkę bardziej niż powinien. Bo żarłok z niego jest wielki . Próby odgonienia od michy Domkowi nie zawsze wychodzą. Każdy z nas wie ile kot ma desperacji w sobie, jeśli chodzi o wyżywienie :mrgreen: Obaj chłopcy są ruchliwi, żwawi i zadowleni. Jak to Domek określił ,że chłopaki z przyjemnością "śmigają po górnych " partiach" domu ". Bracia różnią sie charakterem, co jest bardziej widoczne z coraz dłuższym mieszkaniem z nimi.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 29, 2011 13:22 Re: Otw-żyją dopóki sprzątam!Koty w DS.Wieści i foty od Rudego:)

ASK@ pisze:Bracia różnią sie charakterem, co jest bardziej widoczne z coraz dłuższym mieszkaniem z nimi.
To oczywiste. Domek coraz lepiej ich poznaje i coraz więcej dostrzega. :1luvu:

Jeszcze tylko wieści od Fidelka poproszę. :D
Obrazek

hanelka

Post » Pt maja 06, 2011 19:20 Re: Otw-żyją dopóki sprzątam! Wieści,wieści z DS :)

Niestety Rudy wraca z adopcji. :cry: Dostałam właśnie maila.
Nie mam gdzie go upchać. :cry: Może ktoś ma kąt jakiś,klatkę zanim u mnie się nie rozluźni :?: Pokój mam zajęty przez chorą na kalici Nastke. Po domu szwenda się 9 dorosłych kotów. Pełno konfliktów ,walk,lania i darcia futra. To nie jest dobry moment dla niego.Jeśli można o czymś takim mówić.Będzie w szoku na pewno.A trafi do cyrku.
Powodem jest podobno posikiwanie kota.U weta na badaniach dom nie był.Mimo próśb i sugestii.Jeśli do tej pory było ok, to musiało coś się stać.Ale dom nie chce zawalczyć.Nie chce skorzystać z pomocy behawiorysty, kropelek Bacha,feliwaya...Poza powoływaniem się na głęboką znajomość kotów ,to dom nic nie uczynił większego by sprawdzić i dojść co mu jest.
Dobrze chyba byłoby go "zamknąć" w pomieszczeniu jednym lub klatce by kuwetę sprawdzić. A nie mam takich możliwości.

Nie wiem już czy warto zajmować sie kotami z powodu ludzi, którym najłatwiej powołać się na umowę i punkt o zwrocie kota.

Załamka totalna. Jeśli ktoś mógłby pomóc Rudemu/mnie byłabym wdzięczna.
Jeszcze nie powiedziałam TŻ.
na samą myśl co Rudy będzie czuł robi mi się słabo.

Prosze więc o pomoc choć wiem,ze wszyscy zakoceni,zapchani po uszy.
Proszę też o kciuki :cry:

Musze ogarnąć wszystko i ochłonąć.
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 06, 2011 19:51 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

Szlaaaag :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt maja 06, 2011 20:05 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

Stracić 2 razy dom :cry: Nie wiem jak się na nim to odbije.
Wiem,ze opcja sikania nie zachęci nikogo na tymczasowanie. Uważam,ze musi być inna przyczyna niż tylko widzi mi się kota. Coś musiało albo z kotem albo w domu się stac. Moze i dobrze się stało,jeśli nie jest akceptowany.Tylko żal wielki zwierza.
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 06, 2011 20:51 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

Mnie tam sikanie nie zniechęci, bo zahartowana już jestem i nic mnie już nie ruszy (chyba)... Tylko gdzie, na litość, gdzie?... :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Pt maja 06, 2011 21:10 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

:evil: :evil: :evil: :evil: niech do weta idą,a nie wybierają najłatwiejszą opcję jaka im do głowy przyjdzie :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt maja 06, 2011 21:13 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

Asiu dawaj rudego do mnie ,łazieneczka wolna :mrgreen:
sprawdzimy u weta co jest a felywej jest cały czas w kontakcie ,więc na
wejściu bedzie spoko 8)
no co Ty na to :lol:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt maja 06, 2011 21:16 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

iwona66 pisze:Asiu dawaj rudego do mnie ,łazieneczka wolna :mrgreen:
wejściu bedzie spoko 8)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt maja 06, 2011 21:19 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt maja 06, 2011 21:32 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

alix76 pisze:
wejściu bedzie spoko 8)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt maja 06, 2011 21:35 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

wejściu bedzie spoko 8)

Iwona66 :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt maja 06, 2011 21:38 Re: Otw-Koty po zmarłej.Pomocy!Rudy WRACA z DS:-((

Ufff... :1luvu:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]