Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 19:33 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Dzieki alareipan :1luvu:

a więc:

Fionka zaszczepiona,utyta i piękna,choć ciągle nieufna-delikatnie mowiąc :roll:

Blusia-na prowerze bo dziś się znowu turla :ryk: :ryk: :ryk: ale poza tym ok-kot modelowy,gotowy do sterylki :ok: :ok:

Ciumcia-wyjety sączek-dziura po saczku nie wyglada zachęcajaco ale " się zasklepi " :ok: :ok:

Trusia-ma bolesność przy dotyku jelitek i nereczek-dlatego: pobrano krew na krea i mocznik,
zrobiono usg brzusia-widać gazy,
próbowano pobrać płyn z brzusia,którego to płynu śladów minimalnych się dopatrzono na usg-płyn się nie dał pobrać-czyli chyba go nie ma.

czyli prawdopodobnie Trusia ma zapalenie jelitek (dokładnie jak Ciumcia-nie wiem czy o tym pisałam),które u obu będziemy leczyć.
ale tak jak u Ciumci obawy o Fip na razie oddalone-uffff :roll:

jeśli krew będzie ok to wet zaleca sterylke zrobić bo uważa że to prawdopodobnie najlepszy moment zdrowotny w jej obecnym życiu :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 05, 2011 19:57 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

No to dobrze :ok:
A Promyk jedzie w sobotę na kontrolę?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 06, 2011 6:50 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

alareipan pisze:Zadzwoniłam w sprawie soboty do Mariusza - jutro odpowie :ok: Jeśli nie będzie mógł, to... UWAGA! MałgosiaZ, będę dzwonić do Ciebie :mrgreen: Szykuj się na moją inwazję :ryk:

Marzenia przelałam do Ciebie 160 zeta za operację Ciumci ze zbiórek PostPaluchowych :ok: :ok:

Ale sobota - widze, ze dobrze logistycznie rozplanowac trzeba bo i steryli i Szczytniaczki :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt maja 06, 2011 6:55 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

alareipan pisze:Zadzwoniłam w sprawie soboty do Mariusza - jutro odpowie :ok: Jeśli nie będzie mógł, to... UWAGA! MałgosiaZ, będę dzwonić do Ciebie :mrgreen: Szykuj się na moją inwazję :ryk:

Znaczy się mam nie odbierać telefonu :ryk: .

Ok , bez problemu :wink: , nie mam żadnych planów co do soboty i niedzieli :ok: .
Ostatnio edytowano Pt maja 06, 2011 7:09 przez MałgosiaZ, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt maja 06, 2011 6:56 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

smarti pisze:
MalgosiaZ pisze:A może by tak pod łóżko i fotkę jakiejś małej pupeczce :oops: :1luvu:

dr.powiedział że ma mieć absolutny spokój bo jak ją wnerwię to może z nerwów przestać karmić.
dlatego szlaban dla paparazzi na maluchy :mrgreen:

Zatem z biciem serca czekam jak same wypełzną :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt maja 06, 2011 10:07 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

a Trusię proszę bardzo-dziś dostanie espumisan na jelitka-to na razie wszystko co można jej dać-po sterylce będziemy u niej i u Ciumci musieli wyleczyć zapalenie jelitek-myślę że za radą Marzeni już dziś zacznę im obu dawać siemię :D

a co do jutrzejszego transportu stulecia :ryk: :ryk: :ryk: -zacytuje samą siebie,a co... :ryk: :ryk: :ryk:

smarti pisze:a my dziękujemy wszystkim za pomoc i prosimy,tak żeby nie zapomnieć o ....kuwetki :D ,pożyczkę na jakieś 2 tygodnie 2 transporterów i jakieś ręczniki,kocyki-małe takie do położenia kiciom pod poopki-bo moje wszystkie kołderki,gąbeczki,ręczniki i prześcieradła ,powiedzmy sobie szczerze-mogą nie wystarczyć :roll: :D

jakoś dziwnie-moi rezydenci w ogóle nie zdradzaja oznak niepokoju-jak zwykle maja wszystko głęboko gdzieś... :ryk: :ryk: :ryk: -tylko Książę Promyś cieszy się że przyjedzie tyle nowych kociczek... :D :kotek: :D

Edytko-to jutro o 10.30?
pod pomnikiem lotnika?tam zaraz prawie na rondzie, po skręcie w Żwirki i Muchomorki, można chyba stanąć -jest zatoczka czy coś takiego..
jak będę blisko to zadzwonię :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 06, 2011 10:09 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Trzymam kciuki za akcję :ok: :ok: :ok:

I daj mi znać jak kontrola Księciunia, dobrze?

Erin

Post » Pt maja 06, 2011 10:12 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Smarti - Ciumci i Trusi dałabym srebro. Jeśli zapalenie wywołuje koronawirus trza go wytępić jak najszybciej, w tej zwykłej postaci myślę, że srebro dałoby radę, a na pewno wspomoże :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 06, 2011 10:15 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

A co do jutrzejszego transportu stulecia, to przesada.

To transport tysiąclecia :ryk:

Zafrasowany kociowóz :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 10:22 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Kociowóz - dobre :ok:

A jak tam Kubunio Marzeni? Wiecie coś?

Erin

Post » Pt maja 06, 2011 10:24 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Nie mam żadnych info zlecznicy więc nie dzieje się nic strasznego - za jakieś pół godziny jadę do Kubusia i Edisi więc nie będę już dzwonić tylko dowiem się wszystkiego na miejscu.
Niezaleznie od to kciuków masa nam potrzebna jest nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 06, 2011 10:29 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Ależ proszę uprzejmie ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Erin

Post » Pt maja 06, 2011 10:31 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 06, 2011 10:32 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

smarti pisze: aEdytko-to jutro o 10.30?
pod pomnikiem lotnika?tam zaraz prawie na rondzie, po skręcie w Żwirki i Muchomorki, można chyba stanąć -jest zatoczka czy coś takiego..
jak będę blisko to zadzwonię :D

Tak jest Panie Kapitanie :!:
:ryk:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]