KOCIE POSŁANIE podkładki breloczki ciuszki na DT dla Tofika

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 23:19 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

ewick pisze:Kto by jeszcze chciał coś kupić, policytować?

:ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob kwi 30, 2011 16:03 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

:ok: :1luvu:

welina

Post » Sob kwi 30, 2011 20:24 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

welina pisze:
ewick pisze:Kto by jeszcze chciał coś kupić, policytować?

Zapraszam na zakupy.Są bardzo fajne książki dla poszukujących pracy.(nowe)

:ok:

welina

Post » Sob kwi 30, 2011 21:03 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Poproszę długość nogawki spodni House :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob kwi 30, 2011 22:21 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

LSVC pisze:Poproszę długość nogawki spodni House :)

ewick nie ma .Jutro do niej zadzwonię.Jak się dowiem gdzie są jutro zmierzę :ok:

welina

Post » Nie maja 01, 2011 1:22 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

welina pisze:ewick nie ma .Jutro do niej zadzwonię.

Chyba nie jest to prawda - logowała się dzisiaj na miau ok. 15 i potem ok 21. Odebrała ode mnie wiadomość na priv ale nie raczyła odpisać. Brałam udział w bazarku z książkami i wylicytowałam kilka z nich. Przelew poszedł 10 dni temu (teraz to już 11) a ewick nie raczyła mi nawet odpisać. Czuję się oszukana i zastanówcie się dziewczyny czy chcecie brać udział w sponsoringu ewick, bo bazarek to nie jest.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Nie maja 01, 2011 7:29 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Irlandzka Myszka pisze:
welina pisze:ewick nie ma .Jutro do niej zadzwonię.

Chyba nie jest to prawda - logowała się dzisiaj na miau ok. 15 i potem ok 21. Odebrała ode mnie wiadomość na priv ale nie raczyła odpisać. Brałam udział w bazarku z książkami i wylicytowałam kilka z nich. Przelew poszedł 10 dni temu (teraz to już 11) a ewick nie raczyła mi nawet odpisać. Czuję się oszukana i zastanówcie się dziewczyny czy chcecie brać udział w sponsoringu ewick, bo bazarek to nie jest.

Nie może to być prawdą co piszesz,bo właśnie korzystam z jej komputera-mój odmówił posłuszeństwa :( Jestem ciocią ewick-welina.Ponieważ słabo znam się na komputerze może to ja nabroiłam.Wylogowywałam ją by zalogować siebie i podnieść swój bazarek który mam na PostPaluszki. :( Za każdym razem jak wchodzę na forum muszę ją wylogować i zalogować siebie. :oops: Ewick z dziećmi wyjechała w tamtym tygodniu i będzie we wtorek w nocy.Zaraz spiszę twój nick ,zadzwonię do niej i dowiem się o Twojej przesyłce.Wiem ,że wysyłała jakieś książki.Jestem osobą starszą i boli mnie oskarżanie kogokolwiek na forum bez wcześniejszego wyjaśnienia sprawy na PW.W taki sposób można bardzo skrzywdzić niewinnego człowieka-bardzo.

Z poważaniem
welina
Od piątku to ja podnoszę jej bazarek-proszę zwrócić na to uwagę.

Irlandzka Myszka
-dzwoniłam do ewick książki zostały wysłane do Irlandii.Mam przed sobą potwierdzenie.Przyjedzie ewick zrobi zdjęcie i wklei na wątku,bo ja tego nie potrafię.Przykro mi bardzo z powodu Twojego oskarżenia,ponieważ ewick jest osobą uczciwą.Wzięła na swoje barki odpowiedzialność za całkiem obcego psa,tylko dlatego by nie trafił do schroniska jak chciała jego starsza właścicielka. :(

welina

Post » Nie maja 01, 2011 11:42 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Jeżeli to co piszesz jest prawdą to przepraszam. Niestety nie jestem wróżką i nie potrafię czytać w myślach. Wylicytowałam parę książek, wysłałam kasę - poinformowałam ewick o tym na priv i cisza. Wysłałam kolejne priv, które zostały odebrane i cisza. Jak do tego podchodzić? Widzę, że osoba się na forum pojawia i cisza. A wystarczyło jedno słowo - wysłane.
Nawet nie do końca chodzi mi o te książki tylko o zwykłą uczciwość. Pomagam i pomogłam wielu osobom na tym forum, na bazarku kupuję po raz drugi. Innym uczestnikom forum po prostu wysyłałam pieniądze bo były w potrzebie ale one stawiały sprawę jasno i uczciwie.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Nie maja 01, 2011 12:02 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Irlandzka Myszka pisze:Jeżeli to co piszesz jest prawdą to przepraszam. Niestety nie jestem wróżką i nie potrafię czytać w myślach. Wylicytowałam parę książek, wysłałam kasę - poinformowałam ewick o tym na priv i cisza. Wysłałam kolejne priv, które zostały odebrane i cisza. Jak do tego podchodzić? Widzę, że osoba się na forum pojawia i cisza. A wystarczyło jedno słowo - wysłane.
Nawet nie do końca chodzi mi o te książki tylko o zwykłą uczciwość. Pomagam i pomogłam wielu osobom na tym forum, na bazarku kupuję po raz drugi. Innym uczestnikom forum po prostu wysyłałam pieniądze bo były w potrzebie ale one stawiały sprawę jasno i uczciwie.

Resztę załatwicie między sobą.Ja nie wiem dlaczego nie odpisała( może miała jakieś problemy i po ludzku zapomniała ),ale wiem,że jest uczciwa-dlatego Twoje słowa mnie zabolały.Wiem jak słowami można skrzywdzić i zniszczyć człowieka.Również pomagałam i pomagam na forum. Robię bazarki i kupuję na innych. Zdarzają się różne sytuacje.Staram się jednak z wielką ostrożnością oceniać ludzi,gdy ich nie znam.

welina

Post » Wto maja 03, 2011 20:53 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Niedawno wróciłam z wyjazdu, Pw do Irlandzkiej Myszki napisane, proszę o zrozumienie, Ciocia napisała wszytko tak jak było, skan dowodu wysyłki pójdzie na PW. A jeśli książki zaginęły to zwrócę pieniądze z własnej kieszeni, bo drugiego kompletu książek nie posiadam.

Co do tego bazarku, długość spodni zmierzę jutro przepraszam ale nie dam teraz rady. Bo padam na twarz.

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro maja 04, 2011 8:51 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

komu komu?

ewick

Post » Śro maja 04, 2011 10:04 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

Polecam bardzo dobre książki ( komplet) dla poszukujących pracy (nowe) :ok:

welina

Post » Śro maja 04, 2011 14:51 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

welina pisze:Polecam bardzo dobre książki ( komplet) dla poszukujących pracy (nowe)

:ok: :1luvu:

welina

Post » Czw maja 05, 2011 19:31 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

komu komu?

ewick

Post » Pt maja 06, 2011 6:57 Re: CIUCHY, KSIĄŻKI, KOCIE GADŻETY na DT dla Tofika - szuka domu

może coś komuś podpasuje?

ewick

[poprzednia][następna]