ewick pisze:Kto by jeszcze chciał coś kupić, policytować?

Moderator: Moderatorzy
ewick pisze:Kto by jeszcze chciał coś kupić, policytować?
welina pisze:ewick pisze:Kto by jeszcze chciał coś kupić, policytować?
Zapraszam na zakupy.Są bardzo fajne książki dla poszukujących pracy.(nowe)
LSVC pisze:Poproszę długość nogawki spodni House
welina pisze:ewick nie ma .Jutro do niej zadzwonię.
Irlandzka Myszka pisze:welina pisze:ewick nie ma .Jutro do niej zadzwonię.
Chyba nie jest to prawda - logowała się dzisiaj na miau ok. 15 i potem ok 21. Odebrała ode mnie wiadomość na priv ale nie raczyła odpisać. Brałam udział w bazarku z książkami i wylicytowałam kilka z nich. Przelew poszedł 10 dni temu (teraz to już 11) a ewick nie raczyła mi nawet odpisać. Czuję się oszukana i zastanówcie się dziewczyny czy chcecie brać udział w sponsoringu ewick, bo bazarek to nie jest.
Irlandzka Myszka pisze:Jeżeli to co piszesz jest prawdą to przepraszam. Niestety nie jestem wróżką i nie potrafię czytać w myślach. Wylicytowałam parę książek, wysłałam kasę - poinformowałam ewick o tym na priv i cisza. Wysłałam kolejne priv, które zostały odebrane i cisza. Jak do tego podchodzić? Widzę, że osoba się na forum pojawia i cisza. A wystarczyło jedno słowo - wysłane.
Nawet nie do końca chodzi mi o te książki tylko o zwykłą uczciwość. Pomagam i pomogłam wielu osobom na tym forum, na bazarku kupuję po raz drugi. Innym uczestnikom forum po prostu wysyłałam pieniądze bo były w potrzebie ale one stawiały sprawę jasno i uczciwie.
welina pisze:Polecam bardzo dobre książki ( komplet) dla poszukujących pracy (nowe)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości