serj pisze:@JustBlackBerry Patrzcie patrzciei moje kochanie przywiało ;D też się martwi o kotka :*
Twoje Kochanie na posterunku ! Pewnie martwi sie o swoje DWA KOCURKI
Andua, ciesze się,ze mnie rozumiesz

Moderator: Estraven
serj pisze:@JustBlackBerry Patrzcie patrzciei moje kochanie przywiało ;D też się martwi o kotka :*

rysiowaasia pisze:serj pisze:@JustBlackBerry Patrzcie patrzciei moje kochanie przywiało ;D też się martwi o kotka :*
Twoje Kochanie na posterunku ! Pewnie martwi sie o swoje DWA KOCURKI![]()
Andua, ciesze się,ze mnie rozumiesz
serj pisze:@JustBlackBerry nie musisz, nie musisz :*
@rysiowaasia Ja jestem bezgranicznie wierny, poza tym pewnie czekałaby mnie bezwarunkowa kastracja jak kota gdyby było inaczej
rysiowaasia pisze:serj pisze:@JustBlackBerry nie musisz, nie musisz :*
@rysiowaasia Ja jestem bezgranicznie wierny, poza tym pewnie czekałaby mnie bezwarunkowa kastracja jak kota gdyby było inaczej
JustBlackBerry, zazdroszę, zazdroszczęA jakby co, KASTRACJA bedzie najlepszym rozwiązaniem
JustBlackBerry pisze:Jako, że będę chirurgiem, myślę, że przyjdą mi do głowy lepsze tortury niż zwykła kastracja. Jednak nie mam obaw i o owych torturach nie chcę dywagować.
serj pisze:Widzę, że już spisek założony
Dobra bo offtopujemy, zaraz nas jakiś mod ładnie upomni
serj pisze:Widzę, że już spisek założony
Dobra bo offtopujemy, zaraz nas jakiś mod ładnie upomni
rysiowaasia pisze:JustBlackBerry pisze:Jako, że będę chirurgiem, myślę, że przyjdą mi do głowy lepsze tortury niż zwykła kastracja. Jednak nie mam obaw i o owych torturach nie chcę dywagować.
Cewnikowanie bez znieczulenia![]()
JustBlackBerry pisze:Ewentualną kobietę, która by się odważyła zachwiać ład w moim związku także czeka karaNa przykład lobotomia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 32 gości