Obejrzałam filmik
Kocia mamuśka przepiękna
Moderator: Estraven
kamari pisze:Witajcie cioteczki wieczorową porą![]()
Powiem ci Ruru, że się nie dziwię, że myśleliscie o zostawieniu Miumiu u siebie, dziwię sie tylko, ze się na to nie zdecydowaliście![]()
Ale i dobrze, Siedlce mają kolejnego cudnego obywatela.
Przy wieczornym karmieniu młody obywatel rzucił sie pierwszy do miski z mięsem, rozgonił towarzystwo głosnym warczeniem, położył łapę na mięsku i zaczął glumanieTym razem weszło pięć kawałeczków.
Chłopak jest świetnym wspinaczem, włazi sam na wersalkę i po nodze błyskawicznie wspina się na ramię

Farcia pisze:MiuMiu to szczęściarz![]()
Trafić do takiej RODZINKI to trzeba być chyba w czepku urodzonym![]()
![]()

Budzi w człowieku szalenie opiekuńcze uczucia! no i genialnie się wpisał w rodzinkę naline pisze:Joluka, smutno że niektórzy ludzie są tacy, jacy są.

nie wiem tylko, co mają do tego ulęgałki
wielkie!!!!! przecież na pierwszy rzut oka widać, że MiuMiu nie nadaje się na jedynaka!!!

kamari pisze: ...urabiam powoli kolegę, bo jest świetnym materiałem na kociego niewolnika![]()
Cały czas mu tłumaczę korzyści wynikające z mieszkania z dwoma kotami![]()

Fajny wąteczek, kiedyś śledziłam wątki Amelki i Omisi, tak trafiłam na 1 część wątku ale gdzieś mi umknął bo nie zaznaczyłam i jeszcze sporo mam na nim do doczytania
). Juz następnego dnia zaczerwione i opuchnięte spojówki zaczęły się błyskawicznie poprawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 9 gości