Mania z patyczkiem, to jak Zdzisia ze skarpetką cudny wyciąg orczykowo-kanapowy
ładne to zdjęcie ostatnie, gdzie Mela ma takie okrągłe, ciemne oczyska (wszystkie zdjęcia mi się podobały, ale nie wszystkie były z kotami, to nie wiem, czy moge pisać a to maturzysta był w płaszczu? )
Aaaa, bo tam widać resztę, jak się przesuwa zdjęcia I zobaczyłaś moje zdjęcia, służące do konsultacji ciuchów z koleżankami Mam w telefonie aplikację do szybkiego zdjęć na photobucketa i wrzucam tam takie śmietki Tak, to maturzysta przed wyjściem na studniówkę
bardzo mi się ciuchy spodobały (i modelka) i wcale nie widziałam na nich kociej sierści przystojny maturzysta a co maturzysta na temat matmy dzisiejszej?
Pozytywko, poza tym te zdjęcia są strasznie mylące i nie oddają mojej osobowości, gdyż ja w ogóle nie chodzę w sukienkach No, w tej czerwonej wyszłam w święta. Ale zwykle robię sobie zdjęcie, wysyłam do kumpeli lub siostry z pytaniem, czy może być, a potem zdejmuję kieckę i wychodzę w dżinsach
Maturzysta niestety nie jest zachwycony matmą, bo chciał mieć 100 proc., a się nie zanosi. No nic, musimy jakoś się z tym pogodzić
albo 100%, albo 98% ale rozszerzka - apokalipsa Miał rację Twój syn, że nie podchodził :-/ Strata czasu, ciężkiej pracy i nerwów i sił jestem zdegustowana - co roku jakieś zmiany, co roku inny poziom - jak można porównywać tegoroczną rozszerzoną z zeszłoroczną? Degutant Niestety do jutra trzeba czekać na arkusze i przykładowe rozwiązania, więc trudno w tej chwili powiedzieć cokolwiek na temat ilości procent.
ona to nic, koleżanka, która była 3 lata w klasie z matematyką rozszerzoną, też uważa że to jakaś pomyłka była, ta matura :-/ szkoda, że ten angielski jutro, bo bym dziecko na kielicha egzotycznego gdzieś zabrała; no cholibka!