Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Chcesz zamiescic w Gazecie Olsztynskiej (w wersji online) info o poszukiwaniach?
syla82k pisze:Dorota pisze:Chcesz zamiescic w Gazecie Olsztynskiej (w wersji online) info o poszukiwaniach?
Chciałabym do gazety olsztyńskiej tylko nie wiem czy online czy normalnie w prasie. Zaraz idę na działki z mężem tutaj blisko tam może sobie poszła. Dziś zobaczyłam że moje ogłoszenie na placu zabaw zostało wyrzucone do kosza, komu to przeszkadza?Moja Aurunia była kotka wychodzącą, ma zrobioną drabinkę i po niej wchodziła do domu. Przed balkonem mamy duży plac zieleni i kotka tylko tam chodziła. Zawsze jak wyszłam na balkon to ona tam była albo z drugiej strony od klatki. Ja też ją przygarnęłam spod krzaków przy kościele, wyszła z nich i tak szła za mną do domu, ale dałam ogłoszenie i nikt przez rok czasu się po nią nie zgłosił. Teraz po roku ja ją szukam. Jutro będzie tydzień jak jej nie ma. Ja w Olsztynie mieszkam od właśnie roku. Nie wszystkich tutaj znam. A jakie są fundacje w Olsztynie może ktoś mi podeśle namiary?
syla82k pisze:A jak mam przesłać zdjęcie i namiary?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 199 gości