Haniu, pewnie, ze sie pochwal

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:To zdobycze z ostatniej niedzieli:![]()
A te wczesniejsze:![]()
A w sobote bylismy w nowootwartym outlecie i zanabylismy przepyszne czerwone wino Coteaux du Languedoc z 2001 roku za mniej niz 1/10 normalnej ceny![]()
Po skosztowaniu w domu, TZ stwierdzil, ze mialam swietny pomysl, aby wziac z polki wszystkie pozostajace butelki![]()
(bylo ich piec).
Nektar
Hańka pisze:Rety, ukochana "Pleciuga"!Mieszkałam w Szczecinie między 1 a 4,5 rokiem życia, sporo pamiętam a ten teatr był super.
Dopiero równie słynna gdańska "Miniatura" zrobiła mi taką krzywdę (wystraszyli mnie 5 czy 6 letnią - nie przesadzam - śmiertelnie), że do dziś teatru nienawidzę. Wiele lat później zrobili to samo moim synom. I takie to z nas niekulturalne istoty...
mimbla64 pisze:Hańka pisze:Rety, ukochana "Pleciuga"!Mieszkałam w Szczecinie między 1 a 4,5 rokiem życia, sporo pamiętam a ten teatr był super.
Dopiero równie słynna gdańska "Miniatura" zrobiła mi taką krzywdę (wystraszyli mnie 5 czy 6 letnią - nie przesadzam - śmiertelnie), że do dziś teatru nienawidzę. Wiele lat później zrobili to samo moim synom. I takie to z nas niekulturalne istoty...
No nie mogę, świat jest mały.![]()
Haniu to specjalnie dla Ciebie zdjęcie nowej "Pleciugi". Trochę widać zielone otoczenie. A jeszcze będzie fontanna obok i bardzo miła kawiarenka na świeżym powietrzu.
mimbla64 pisze: Naczynie do tarty piękne. Ale to chyba nie jest do piekarnika? Tylko do przełożenia po upieczeniu?
Na pewno, juz stoi w grupie innychmimbla64 pisze: I kotek fajny, dobrze, że go wzięłaś, bo wygląda na trochę smutnego. Z Twoimi kotami mu będzie weselej.![]()
anulka111 pisze:ładne te kafle i jakie fajne zastosowanie-kocham starocie ,ktorym znajduje sie nowe zastosowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 367 gości