Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewagrz pisze:Co to to nieDzidzia jest mniejsza od Fenrisia to tym bardziej od Rysia
ewkaa pisze:Anulce chyba chodzi o drugą "dzidzię" czyli Dzidzia-Dziecia
kirke jak tam wyniki ważenia
kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda
kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda
anulka111 pisze:kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda![]()
I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
anulka111 pisze:Bardzo proszę o taka fotke z bliska
ewkaa pisze:anulka111 pisze:kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda![]()
I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
Nieosobiście przyjadę go zważyć
anulka111 pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
Nieosobiście przyjadę go zważyć
Mojego to bys ciagle wazyla,a czmeu swojej Dzidzi nie zwazysz?Ciekawa jestme aktualnej wagi
Jakby jeszcze odróżniały sikorki od krogulca, to mogły by robić za ochroniarzy tych pierwszych
Ale co? Gdzie? Jak? Że o ważenie chodzikirke18 pisze:EWKAA!!! Super! Kiedy będziesz? Pokój do dyspozycji, gotuje małż, ja oprowadzam po okolicy. Koty... kłaczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, januszek, Lifter, Silverblue i 44 gości