Moderator: Estraven
ewagrz pisze:Co to to nieDzidzia jest mniejsza od Fenrisia to tym bardziej od Rysia
ewkaa pisze:Anulce chyba chodzi o drugą "dzidzię" czyli Dzidzia-Dziecia
kirke jak tam wyniki ważenia
kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda
kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda

anulka111 pisze:kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda![]()
I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
anulka111 pisze:Bardzo proszę o taka fotke z bliska
ewkaa pisze:anulka111 pisze:kirke18 pisze:Aj tam, aj tam jest 11+ i reszta jest milczeniem. On tylko taki duży wygląda![]()
I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
Nieosobiście przyjadę go zważyć
Ciekawa jestme aktualnej wagi 
anulka111 pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:I w ten oto sposob moje pozostanie malenstwem
Nieosobiście przyjadę go zważyć
Mojego to bys ciagle wazyla,a czmeu swojej Dzidzi nie zwazysz?Ciekawa jestme aktualnej wagi

Cudownie obłędny jest
widzę, że brzusio u niego futrzaste jak u jego siostrzeńca/młodszego brata Jakby jeszcze odróżniały sikorki od krogulca, to mogły by robić za ochroniarzy tych pierwszych
Ale co? Gdzie? Jak? Że o ważenie chodzikirke18 pisze:EWKAA!!! Super! Kiedy będziesz? Pokój do dyspozycji, gotuje małż, ja oprowadzam po okolicy. Koty... kłaczą

Zapraszam do mnie na wazenie Ry6sia i nie tylko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 27 gości