Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 8:30 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

No i jak? Udało się zrobić RTG? Gdybyś miała to wyślij zaraz płytkę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto maja 03, 2011 10:54 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Właśnie wróciliśmy - RTG zrobione, mam nadzieję, że lepsze, bo sprzęt faktycznie wyglądał imponująco 8O
Nawet pomyślałam, żeby wszystkie rtg powtórzyć na tym sprzęcie ;)
Jutro wyślę 8)

Pan radiolog jak powiedziałam, że kot z działek już chciał go bandażami wiązać do stołu :lol: Uwiązał łapeczkę, naciągnął ... a jak puścił Pasik sam ją dalej tak trzymał :lol:
Wtedy mi uwierzył, że Pasio jest działkowym ragdollem i powtórzył wszystkie fotki bez wiązania łapy do stołu :twisted:
Kochany, dzielny Pasik :D

Zaraz go odwożę na działeczkę - kumple czekają. Baton rano w posłanku pod kocykiem, musiało mu być chłodnawo w nocy ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto maja 03, 2011 14:44 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Kochany kocio z tego Pasika :1luvu: :D

Oby teraz się wyjaśniło co go tak boli :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 03, 2011 14:46 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Czy moi czarni koledzy mają ciepło.

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto maja 03, 2011 15:22 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Oczywiście, ze czarni koledzy mają ciepło - siedzą zamknięci w altanie, mają wciąż swoje ciepłe budki i kocyki, Radek ma do dyspozycji wielką klatkę ze swoim posłankiem (żeby nie denerwował reszty ;) ). Pasik śpi pewnie w tapczanie zakopany w poduchach i kocach :lol:
Za godzinkę do nich pojadę, dostaną mięsko i ciepłą śmietankę 8)

Dzisiaj mamy mieć -4 stopnie w nocy 8O
Biedne kwiatki i drzewka owocowe :roll:
Obrazek

Avian

Post » Wto maja 03, 2011 15:31 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Ach jakie tam są wygody.
I nawet ciepła śmietana.

Pasio oby tym razem była diagnoza :ok:

Haker1

Post » Śro maja 04, 2011 10:37 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Wiesz coś więcej po RTG łapeczki Pasika ??
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro maja 04, 2011 10:59 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

kwinta pisze:Wiesz coś więcej po RTG łapeczki Pasika ??

Płytka jedzie do specjalisty do Warszawy, więc poczekamy chwilę na info.
Obrazek

Avian

Post » Śro maja 04, 2011 16:26 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:Właśnie wróciliśmy - RTG zrobione, mam nadzieję, że lepsze, bo sprzęt faktycznie wyglądał imponująco 8O
Nawet pomyślałam, żeby wszystkie rtg powtórzyć na tym sprzęcie ;)
Jutro wyślę 8)

Super! :D :ok: Czekam na przesyłkę.

Avian pisze:Pan radiolog jak powiedziałam, że kot z działek już chciał go bandażami wiązać do stołu :lol: Uwiązał łapeczkę, naciągnął ... a jak puścił Pasik sam ją dalej tak trzymał :lol:
Wtedy mi uwierzył, że Pasio jest działkowym ragdollem i powtórzył wszystkie fotki bez wiązania łapy do stołu :twisted:
Kochany, dzielny Pasik :D

Moje kochane nakrapiane dziwacznie Słonusio! :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro maja 04, 2011 18:30 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Dzisiaj zimno - i Pasik utyka :roll:
Chyba jest jednak związek między temperaturą, a stanem jego łapki ...

Koty w ogóle dzisiaj zmarznięte, ale czekały twardo przed altaną ;)
Szybciutko wbiegły za mną i rozłożyły się na fotelach, a Radek karnie sam zajął swoje posłanko w klatce :lol: To kolejna psia cecha Radzia - karność i godzenie się z decyzją człowieka. Psiokot :twisted:
Obrazek

Avian

Post » Śro maja 04, 2011 19:46 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Zimno, zimno.
Ale one mają dobrze w tej altance.

Haker1

Post » Wto maja 10, 2011 6:28 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Płytkę dostałam, ale jeszcze nie przekazałam. Mam teraz stłoczenie różnych mało-fajnych spraw (dziś proces w sądzie, dziś matka instaluje się w szpitalu, jutro operacja, mam od kilku dni nową pracę i żadne wcześniejsze-późniejsze przyjście/wyjście nie wchodzi w grę, siostra mojej matki jest też od dziś w szpitalu na pobraniu szpiku do badań - nie może się ruszać, trzeba będzie u niej być i pomagać zrobić cokolwiek, bo nie wolno się ruszać). Jestem kompletnie unieruchomiona, bo muszę ogarnąć domową sytuację... :(

Co z domkiem dla wściekłego Radka?

Marcelibu

Post » Wto maja 10, 2011 13:19 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Chyba już ciepło kotkom ? :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro maja 11, 2011 7:19 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Marcelibu, spokojnie, to nie piekarnia! Pasiu tyle już kuśtyka, ze dzień w tą czy tamtą go nie zbawi !

Dzisiejszą noc Pasik spędził pierwszy raz od ponad roku po chmurką :roll:
Czekałam na niego prawie do 22, prosiłam, błagałam - nie przyszedł ...
Zaniosłam mu budkę do folii, mam nadzieję, że tam spał.
Rano oczywiście bardzo utykał, łapka pewnie nie lubi chłodu :(
Musze zmienić taktykę i jeździć dużo wcześniej, żeby dać sobie czas, aż hrabiostwo się zastanowi i przyjdzie do altany :evil:

Przy okazji - czarna armia bardzo dziękuje cioci Milvie_b i jej koteczkom za podzielenie się posiłkiem i sprezentowanie zapasu karmy :1luvu:
Obrazek

Avian

Post » Śro maja 11, 2011 20:58 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Noce trochę zimne to pewnie dlatego łapka boli :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]