Biała Dama wreszcie NA SWOIM! :-D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 9:35 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

witam Panią
obiecałam odezwać się na początku maja w sprawie adopcji kotki, ale nie wiem, co napisać, bo nie zapadła żadna decyzja. Mamy 3 kandydatki, każdy z domowników opowiada się za innym kotem. Nie moge umówić sie z Panią inaczej tylko, że jak decyzja zapadnie i będzie to Pani kotka to napiszę z pytaniem czy jeszcze jest, a jak to będzie inna kotka to napiszę, że adoptowalismy inną.
Ja bym chciała dokonac aodpcji szybko, żeby przed wakacjami kotka była przyzwyczajona do nas i zżyta. (w czasie wakacji zwierzęta zostaną z moim najstarszym synem i babcią w naszytm domu, oczywiście). [...],
pozdrawiam

Tak coś czułam - nie ma to jak rodzinne narady :twisted: :lol:

No nic, i tak nikt nie pyta - Dameska sobie spokojnie porasta, bo w szale pucowania się do białego wylizała sobie kilka łysin :mrgreen:
Na szczęście już uznała balans bieli za zadowalający i przestała mnie straszyć :wink:

Swoją drogą, żeby tak wszyscy do adopcji podchodzili...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 03, 2011 12:21 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Dobrze,że się choć odezwała przynajmniej wiesz na czym stoisz.To znaczy na czym Dameska stoi.Miziak z niej niesamowity i charakterek ma jak dla mnie boski.Jeśli pani się nie zdecyduje to już powinna zacząć żałować.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto maja 03, 2011 12:33 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

To prawda, Dameska charakterek ma idealny, wręcz niekoci :lol: Żadnych humorków, fochów, wścieków, za to zawsze chętna na głaskanie :lol:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 12:37 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Szalony Kot pisze:Oj, a taki fajny dom...

Jak widać demokracja nie zawsze popłaca :twisted:
Jedno jest pewne - JAKIŚ kociak nieźle trafi :wink:
Czekamy, i tak nikt nie dzwoni :wink:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 12:48 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Po mojemu jak ktoś chce mieć bezproblemowego kota.Takiego co to się nie naprzykrza i tak naprawdę to nawet nie bardzo wiadomo czy jest w domu dopóki nie zawołać na mizianie to Dameska idealna. :1luvu: :kotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 03, 2011 12:51 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

O tym nienaprzykrzaniu się, to ciotka-co-ją-koty-lubią może mieć ciut inne zdanie :twisted:
Ale trzeba oddać Damesce, że nawet jak już się naprzykrza, to robi to we właściwych momentach, w przeciwieństwie do innych kotforów :lol:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 13:04 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

OKI pisze:O tym nienaprzykrzaniu się, to ciotka-co-ją-koty-lubią może mieć ciut inne zdanie :twisted:
Ale trzeba oddać Damesce, że nawet jak już się naprzykrza, to robi to we właściwych momentach, w przeciwieństwie do innych kotforów :lol:

Bo Ciotka co ją koty lubią jest wyjątkowa :ryk: Koty ją lubią i już :ryk: A co Dameska wczoraj ciotkę wymolestowała w przerwach między jednym kufelkiem :piwa: a drugim :piwa: ?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 03, 2011 13:04 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:O tym nienaprzykrzaniu się, to ciotka-co-ją-koty-lubią może mieć ciut inne zdanie :twisted:

Bo Ciotka co ją koty lubią jest wyjątkowa :ryk: Koty ją lubią i już :ryk: A co Dameska wczoraj ciotkę wymolestowała w przerwach między jednym kufelkiem :piwa: a drugim :piwa: ?

Na zmianę z Szelmą :lol: :ryk:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 13:13 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Jak Ciotka wytrzymała i jeszcze żywa [a mam nadzieję,że tak jest] to wszystko ok.Choć picie :piwa: z zajętymi kolanami i rączkami proste nie jest.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 03, 2011 13:20 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Ciotka przeżyła :lol:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 13:28 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

OKI pisze:Ciotka przeżyła :lol:

To świetnie.Wymiziaj ode mnie. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Wto maja 03, 2011 13:29 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

kocurzyca41 pisze:

Ciotkę? Nie będzie zachwycona :roll:

OKI

Post » Wto maja 03, 2011 13:32 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:

Ciotkę? Nie będzie zachwycona :roll:

Zrób to nie namolnie.A jak nie, to niech Szelmusia w moim imieniu wymizia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob maja 07, 2011 13:41 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Znowu jedna ;)

Podrzucę dziewczynkę :D

OKI

[poprzednia][następna]