PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Asia_Siunia pisze:I właśnie tego nie rozumiem...Mieć zwierzę i nagle oddać je jak zbędny wazon. A ono kocha miłością czystą i po sądne dni a człowiek...?Człowiek jaki widać nie potrafi być tak wierny w uczuciach jak pies... :cry:

Bo dla jednych zwierzę to przedmiot bez uczuć a dla drugich żywa czująca istota .....

Mam mega stresa pakuje dzieciaczki do hotelu po nocach nie śpię bo mi się śni że psica ucieka a kotom coś się stało ..... :cry:

Od jutro do piątku bardzo proszę o kciuki żeby w miarę bezstresowo dzieci przetrwały....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon maja 02, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon maja 02, 2011 20:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon maja 02, 2011 20:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia-mega kciuki za Ciebie,kociaste i psiastą :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon maja 02, 2011 20:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Mała1 pisze:Pomponmamo-dla Twojej wiadomości i jako ciekawostkę wylądowałam w Świerklańcu

Mala! Jak to przeczytalam to sie rozesmialam :) Nie dlatego ze wiem o co chodzi tylko akurat ja tez kiedys wyladowalam w Swierklancu zamiast w Piekarach!
I to zeby bylo ciekawiej..przyjechalam do TZa w odwiedziny na weekend. TZ zapatrzony, zadurzony, poszlismy sobie na piwo w Kato i wracamy... No i piatka jechalismy a tam trzeba wysiasc wczesniej w piatek, bo piateczka tylko w weekend skreca przez PSl na dworzec... No i zesmy zajechali. Najlepsze bo pytam TZa po chwili jazdy w dluuugiej ciemnej rzeczywistosci (typowo slaska trasa, dlugo dlugo droga, drzewa, pola, nic) gdzie jestesmy. A ten wzrusza ramionami, usmiecha sie do mnie i mowi NIE WIEM :roll: 8) :lol:
Dojechalismy pod sama brame palacyku w Swierklancu i dobrze ze nas ostatni autobus podwiozl nazad, bo bylo przed 23. Do dzis wspominamy to z usmiechem :)
Swierklaniec rulez ;)

Pippi biega po domu z zalozona na siebie ekologiczna zielona torebka na zakupy z Lewiatana... Wyhamowala tuz przed pudlem ze smieciami i rozlozyla sie na boku, ogon lata, Pipi lezy i patrzy. Inne koty sie czaja, bo rozroba sie szykuje... Ech, one maja z tej przeprowadzki najwiekszy ubaw. Do czasu... jak pojada samochodem :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon maja 02, 2011 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia pisze:
Mam mega stresa pakuje dzieciaczki do hotelu po nocach nie śpię bo mi się śni że psica ucieka a kotom coś się stało ..... :cry:

Od jutro do piątku bardzo proszę o kciuki żeby w miarę bezstresowo dzieci przetrwały....

Kciuki mocne za zwierzaki i Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dacie rady! Bedzie dobrze, zobaczysz. TO sa takie momenty tylko, czlowiek sie zawiesza albo wyhacza ale generalnie one sa po to te momenty zeby moc dostrzec ile mamy w sobie sily, jak bardzo dobrzy ludzie sa blisko nas, ze jestesmy piekni i wartosciowi i ze nasze zycie jest mimo wszystko - nasze, jedyne, niepowtarzalne.
Jestem tego samego zdania co Ty Pasibrzucho, Etiopia jest fantastyczna :) :ok:

Ja jutro jade do Piekar, wlasnie przerwalam na chwile szal pakowania. Wyrzucilam mase szpejow, porozdawalam rozne rzeczy no i to nie koniec. Wracam w piatek na weekend wiec Etiopio kochana jak cos bede sobota-niedziela, mozna wpadac :)

I wogole to glowa mnie potwornie boli. Nie rozumiem ludzi ktorzy oddaja psy, nie wyobrazam sobie wyjechac na Slask bez naszych futer... Moge zostawic ksiazki, ubrania, moja porcelane i meble ale koty i pies musza byc z nami. No jak bez nich...? Bez sensu :(
charm, mocno Cie przytulam i sciskam i jak chcesz to wiesz moj rekaw bedzie blizej CIebie w tym tygodniu, a jak zawieruchy czasowe mina to potem tez bedzie blizej rekaw i nie tylko wiec wiesz... ino sie dzioucha odezwij :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto maja 03, 2011 6:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dlaczego tak to jest że człowiek w nocy spać nie może a rano jak trzeba wstawać to z łatwością zapadłby w sen?? :evil: Idę dziś 'na próbę' do pracy - w koncu coś się ruszyło. Nie jest to szczyt marzeń ale bez języka nic lepszego nie znajdę więc mam nadzieję że wypali. Dodam że w sklepie rezyduje kot :mrgreen: . Proszę więc nieśmiało o jakiegoś kciuka w mojej sprawie... Ja też trzymam za wszystkie potrzebujące Siostry :ok: :ok: :ok: .
Miłego dnia!
Mój mąż się dziś w nocy śmiał przez sen i to całkiem głośno. Ciekawe co takiego wesołego mu się śniło :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto maja 03, 2011 6:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Skwareek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto maja 03, 2011 7:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Skwareek - mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

charm

Post » Wto maja 03, 2011 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Sol - na pewno :ok: :mrgreen:

Trzymam przeprowadzkowe kciuki :ok: :ok: :ok: dasz radę :ok:

charm

Post » Wto maja 03, 2011 8:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

skwareek pisze:.. Mój mąż się dziś w nocy śmiał przez sen i to całkiem głośno. Ciekawe co takiego wesołego mu się śniło :roll: .

No jak to co?? Że dostałaś tę pracę :) :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto maja 03, 2011 8:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

skwareek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 03, 2011 8:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto maja 03, 2011 9:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hej Czarowne
dzieci spakowane tobołków tyle jak by na Sybir jechały no ale kuwetki, żwirek, łopatka, miseczki jedzenie, kocyki ,zabawki, tona lekarstw....
Aaaaaa jeszcze psicy muszę derkę zapakować i ręcznik .

Zrobiłam długą listę co które zażywa i tak dalej .

Trzymam kciuki za wszystkie Czarowne w potrzebie :ok: :ok: :ok:

E tam Etiopia wspaniała :oops: Etiopia jest Etiopkowa i już :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto maja 03, 2011 9:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kciuki za wszystkie potrzebujące!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niech Wa się wszystko uda!

Mam takie małe pytanko - czy któraś z Was zna może język francuski? Potrzebuję przetłumaczyć maila (ok. 1 strony, a google translator dziwne rzeczy pisze :lol:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]