Uśpić, bo alergia. Kinia - 12 lat... Ma dom!!! :))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 01, 2011 10:07 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Aniu, wlaśnie doczytałam, że ratujesz kolejną kocią biedę. Nie ma słów żeby opisać jak wielkie masz serce dla tych biednych, chorych i odrzuconych przez ludzi futerek. Jesteś WSPANIAŁA :!: :1luvu: :king: :aniolek:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie maja 01, 2011 18:28 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

ASK@ pisze:Kocia biedna mocno Zelde z pysia przypominającą.
Też pomyślałam o Zeldzie. Jest drobna i ma taki zadarty nosek...

Zeszła na chwilę z drapaka. Przemknęła z prędkością światła przez mieszkanie, wyjąc jak syrena. Na chwilę wylądowała na parapecie za półką ciężko oddychając i warcząc, ze źrenicami rozszerzonymi do granic możliwości. Teraz znowu siedzi na drapaku... :(
Dobrze przynajmniej, że coś podjada i się myje. To dopiero czwarty dzień u mnie. Może się uspokoi niedługo.
Biedna kiciunia. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co ona czuje w tym swoim przerażonym serduszku...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 01, 2011 18:33 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

hanelka pisze:
ASK@ pisze:Kocia biedna mocno Zelde z pysia przypominającą.
Też pomyślałam o Zeldzie. Jest drobna i ma taki zadarty nosek...

Zeszła na chwilę z drapaka. Przemknęła z prędkością światła przez mieszkanie, wyjąc jak syrena. Na chwilę wylądowała na parapecie za półką ciężko oddychając i warcząc, ze źrenicami rozszerzonymi do granic możliwości. Teraz znowu siedzi na drapaku... :(
Dobrze przynajmniej, że coś podjada i się myje. To dopiero czwarty dzień u mnie. Może się uspokoi niedługo.
Biedna kiciunia. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co ona czuje w tym swoim przerażonym serduszku...

Biedactwo.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie maja 01, 2011 18:40 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Wyobraźni nam nie starczy :cry:
Kiciuniu,trzymaj sie kochana. :ok:
Ludzka taka wdzięczność,10 lat i na bruk.Żona szybciej by sobie poradziła...chyba.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 02, 2011 12:27 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Kinia zeszła z drapaka. Moje koty ją przerażają, mimo że pokojowo nastawione. Na każdy ich ruch wyje jak potępieniec i sika pod siebie. Reszta wytrwale jej w tym sekunduje. Pomysłowość w tej materii nie ma sobie równych. Nie wiem, jak to zrobiły - zalały mi nawet tapczan przez gumowe prześcieradło. Jestem zalana na amen, po sufit, po kokardę... :(
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 02, 2011 13:23 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

hanelka pisze:Kinia zeszła z drapaka. Moje koty ją przerażają, mimo że pokojowo nastawione. Na każdy ich ruch wyje jak potępieniec i sika pod siebie. Reszta wytrwale jej w tym sekunduje. Pomysłowość w tej materii nie ma sobie równych. Nie wiem, jak to zrobiły - zalały mi nawet tapczan przez gumowe prześcieradło. Jestem zalana na amen, po sufit, po kokardę... :(

Cholerka nie dobrze, szkoda kici ,że tak się denerwuje...i szkoda Ciebie za te zaszczane miejsca... :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 02, 2011 13:27 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

cypisek pisze:za te zaszczane miejsca... :ok:
To już nie miejsca. poszliśmy na całość. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 02, 2011 13:30 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Współczuję.. :roll: Biedna Kitka co ona przeżywa.... :cry:
Obrazek

cypisek

Post » Pon maja 02, 2011 13:33 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

No, biedna jest, bardzo... :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 02, 2011 14:13 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

hanelka pisze:No, biedna jest, bardzo... :cry:

współczuję i znam ból zaszczńca.
Biedna kocia, biedna ty.
jak był jakiś nowy kot, to nawet na szafkach kuchennych było narobione i ściekało po scianach.O okapie nie wspomnę i innych róznych dziwnych miejscach.Ofoliowanie mieszkania,kanap i takich tam nie dawało wiele.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 02, 2011 17:16 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Hanelko, RC Calm działa szybko cuda.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon maja 02, 2011 17:36 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

rany, ja też Ci współczuję tej sytuacji :(

Biedna czarnulka...
Dobrze, że choć jej pan miał serce. Biorąc pod uwagę królowanie babsztyla i tak zrobił dużo. Ja tez się zastanawiam, dlaczego spokojni faceci biorą sobie wiedźmy?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon maja 02, 2011 18:52 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

kamari pisze:Hanelko, RC Calm działa szybko cuda.
Wiem. Problem polega na tym, że Kinia nic nie je. Nigdy nie dostawała żadnego suchego. Dziś z pół godziny stałam pokornie z michą w rękach - już... już... albo jednak nie. :cry: Całe życie jadła Kitekat, teraz nawet nie spojrzała. Tuńczyk i surowy kurczak po jednokrotnym użyciu również popadł w niełaskę... Właśnie wróciłam ze sklepu z gourmetami we wszystkich smakach, jakie mieli w ofercie. Będziemy próbować.
Na pocieszenie dodam, że śmietana i kocie mleko również nie...
Siedzi teraz na szafie i chyba postanowiła zostać tam już na zawsze.
Obrazek

hanelka

Post » Pon maja 02, 2011 18:57 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

daj jej kk tylko zacznij powoli mieszać inne.Wpierw osobno ale obok na talezyku.Suche powoli zmienaić proporcje.Musi jeść.Bo stres i niejedzenie to zabójcza mieszanka.
Biedna mała.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 02, 2011 18:59 Re: Uśpić, bo alergia. Natychmiast! Kinia - 10 lat...

Cholera... a może sprobować z walerianą?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]