Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Co robimy z Mianowskiego? Koleżanka może podejść i pokazać, ja mogę postać z łapką, tego chorego kocurka to najlepiej jak najszybciej złapać, przy okazji się orientując, co tam jest posterylizowane...
Aleba pisze:Pilnie trzeba też wyłapać 2 kociaki z zimowego miotu. Mieszkają w kanale ciepłowniczym na Służewcu. Tam za chwilę rusza budowa i kociaki nie będą się miały gdzie schronić.
Karmicielka określa je jako półdzikie, nie wiem co się za tym kryje
Aleba pisze:Szalony Kot pisze:Co robimy z Mianowskiego? Koleżanka może podejść i pokazać, ja mogę postać z łapką, tego chorego kocurka to najlepiej jak najszybciej złapać, przy okazji się orientując, co tam jest posterylizowane...
Trzeba podjechać, ale ja mogę dopiero pod koniec tygodnia.
Jeśli masz szansę zajrzeć tam wcześniej, to chętnie udostępnię sprzęt.
Przypominam też o tym:Aleba pisze:Pilnie trzeba też wyłapać 2 kociaki z zimowego miotu. Mieszkają w kanale ciepłowniczym na Służewcu. Tam za chwilę rusza budowa i kociaki nie będą się miały gdzie schronić.
Karmicielka określa je jako półdzikie, nie wiem co się za tym kryje
Kto ma szansę tam zajrzeć?
piotr568 pisze:Skoro nie lękliwe to łap i w nogiKobita chyba nie siedzi w oknie 24h.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości