Oj może osobny wątek dla koteczek?
Można coś więcej powiedzieć o Mici? Je?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunicram pisze:Daga, dopisz proszę do seniorów tę kotkę:27.04 do wrocławskiego schroniska trafiła 13 letnia 3 kolorowa kotka, którą oddał opiekun. Dlaczego, po co nie udało mi się dowiedzieć. Jest bardzo smutna i zagubiona, bardzo ropieją jej oczy (może tak objawia się kk, tylko że płyn jest ciemny - co widać na 2 pierwszych fotkach) i jest dosyć zapasiona. Poza tym jest bardzo miła, grzeczna i spokojna, spędziłem z nią trochę czasu i wyszła z kartonu, dała się głaskać, zaczęła ocierać, zajrzała nawet do misek (które póki co stały pełne, ale może dopiero zostały wymienione - mam nadzieję, że będzie jeść). Brak mi słów jak można było oddać kotkę w takim wieku, jakie ona ma szanse na adopcję teraz, kto ją weźmie... same przekleństwa mi się cisną, więc już tylko zdjęcia:![]()
![]()
![]()
dagmara-olga pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=221086287906042&pending
to jest wydarzenie Morfinki na FB, ja nie mam konta, ale jeśli ktoś ma, może przesłać / udostępnić / rozpropagować wydarzenie - będę bardzo wdzięczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 73 gości