Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Czytałam ten wątek zastanawiam się bo ta Księżniczka musi mieć taki domek na 200%,urobiła mnie tak ,że zastanawiam się czy będę umiała ją oddać.Dom musi być taki jak Maciusia bo drugi raz nie mogę się pomylić ,a kotka potrafi pokazać pazur jak chce .Cudo dla konesera.Marzenia11 pisze:horacy7 - tu szukają szylki, może sprobujesz? viewtopic.php?f=13&t=127234
meksykanka pisze:A, nie wiem czy ciotkom i wujkom opisałam, że Mila ze schronu to wielka dama...
Preferuje stawac czteram łapkami na brzegu kuwety i kufer tylko nad wnętrzem tejże trzyma... wszak żeby nóżków nie ubrudzić...
Potem wyskakuje na zewnątrz i jedną tylko łapką zakopuje...
No dama jesteśmy... i gwiazda medialna
Marzenia11 pisze:meksykanka - masz ode mnie upomnienie - ogłaszaj jak najbardziej Milę
aburacze pisze:
To ja będę bronił Meksykanki, bo ona chce jak najlepiej i wcale mi nie zabraniała ogłaszać Mili, tylko napisała że nie wie czy już ogłaszać. Więc ja jej odpisałem że może nie ogłaszać. Ale może faktycznie lepiej ogłaszać, jak ktoś zapragnie zaadoptować kotkę to przecież poczeka jeszcze kilka dni/tygodni jeżeli będzie trzeba, nie? W ten sposób sprawdzi się też jak bardzo dom chce kota.
Poza tym Bryś czeka w piwnicy a tak ładnie na świecie...
Adam
horacy 7 pisze:Bryś nadal ma luźne kopale i od poniedziałku powtarzamy odrobaczenie,lecz musimy zaliczyć ten Olsztyn tylko czasu mi ostatnio brakuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości