celowo nie, ale znasz Małą, i akurat z takimi wiadomościami ciężko się nie wygadać... zwłaszcza podczas rozmowy na temat jakiegoś kota w temacie "skąd wziąć kasę na jego leczenie"
Moderator: Estraven
pomponmama pisze:nie ufam ci nic a nic, bo ty się pewnie tak samo cieszysz jak jateż bym nie wytrzymała
) gratuluje zwyciestwa! Coalla pisze: jak wyciągnąć kocie kłaki z łachów? Mam na myśli pranie - coś wrzucić, żeby te kłaki zebrało, cy cuś... Pomożecie?
pomponmama pisze:Frędzlon mój kochany łazi wokoło mnie i kombinuje, jak by tu cichaczem zaparkować mamuni na klacieSkrada się pomalutku, przystając co chwilę dla niepoznaki i udając, że wcale nie zamierza mnie dosiąść
Cizia,która w tej chwili okupuje miejscówkę właśnie przywaliła mi z byka w zęby
Pompon natomiast zwisa mi wokół szyi rozwalony na oparciu rogówki
Życie jest piękne, a ja czuję się dopieszczona
potem dowiedziałam się, że moja córka jest też... wróć, chciałam napisać czarownicą, ale nie; ona i jej koleżanki są czarodziejkami z klubu Winx 

Coalla pisze:No bo... o prawdziwej migrenie nie idzie powiedzieć inaczej, niż "łeb mi nap...la!!!"Kiedy każdy koci krok brzmi jak tupanie nosorożca, to rzucam (w myślach głównie) na moje futra wszystkie najgorsze klątwy, jakem Dama z Pragi
![]()

solangelica pisze:Charm czy Ty jestes dostepna jakos w tym tygodniu po dlugim weekendzie? Oprocz piatku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości