PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 01, 2011 6:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:
charm pisze:
pomponmama pisze:Nie mogę się doczekać, żeby usłyszeć jak się Mała cieszy :mrgreen:

to fakt, zwłaszcza biorąc pod uwagę obecną sytuację...
ale to się musisz popieszyć, bo przed 9 będę się widziała z Małą, i nie ręczę za utrzymanie tajemnicy

O ty....Obrazeknie zrobisz mi tego :evil:

celowo nie, ale znasz Małą, i akurat z takimi wiadomościami ciężko się nie wygadać... zwłaszcza podczas rozmowy na temat jakiegoś kota w temacie "skąd wziąć kasę na jego leczenie" :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie maja 01, 2011 6:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Mogę obiecać, że się postaram, zagwarantować niestety nie :-(

charm

Post » Nie maja 01, 2011 6:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Zadzwonię sobie do niej wcześniej Obrazeknie ufam ci nic a nic, bo ty się pewnie tak samo cieszysz jak ja :mrgreen: też bym nie wytrzymała :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie maja 01, 2011 6:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Zadzwonię sobie do niej wcześniej Obrazek

Dlatego to napisałam... ;-)
pomponmama pisze:nie ufam ci nic a nic, bo ty się pewnie tak samo cieszysz jak ja :mrgreen: też bym nie wytrzymała :wink:

że bardzo się cieszę, chyba tego pisać nie muszę ;-) :mrgreen: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

charm

Post » Nie maja 01, 2011 8:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dzem dobry Siostry!! Witam wiosennie wszystkie Was :)

Przed chwila rozmawialam z rodzicami, jaka moja mama szczesliwa ze juz w Pl, dzis beda w domu. Mnietly w dlon, mopy na sztorc i jedziemy z koksem :D A jaka radocha z tego ze mi w przeprowadzce pomoze 8O :lol: No czuje ze zapowiada sie niezla jazda :D

tymczasem przypomne sie niesmialo z moim watkiem wyprzedazowym. zapraszam, bede dorzucac kolejne pozycje na biezaco. moze mama tez cos dorzuci od siebie...?
viewtopic.php?f=27&t=127178

Niekochanym moim (no moim! :) :ok: ) gratuluje zwyciestwa!

Charm czy Ty jestes dostepna jakos w tym tygodniu po dlugim weekendzie? Oprocz piatku?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie maja 01, 2011 8:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

dzien dobry!!!
myslicie ze powinnam juz wylezc z lozka... przed chwila sie obudzilam
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie maja 01, 2011 8:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Coalla pisze: jak wyciągnąć kocie kłaki z łachów? Mam na myśli pranie - coś wrzucić, żeby te kłaki zebrało, cy cuś... Pomożecie?

Znam tylko sposób po praniu - rolka :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie maja 01, 2011 8:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Frędzlon mój kochany łazi wokoło mnie i kombinuje, jak by tu cichaczem zaparkować mamuni na klacie :twisted: Skrada się pomalutku, przystając co chwilę dla niepoznaki i udając, że wcale nie zamierza mnie dosiąść :roll: Cizia,która w tej chwili okupuje miejscówkę właśnie przywaliła mi z byka w zęby :? Pompon natomiast zwisa mi wokół szyi rozwalony na oparciu rogówki 8) Życie jest piękne, a ja czuję się dopieszczona :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie maja 01, 2011 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Frędzlon mój kochany łazi wokoło mnie i kombinuje, jak by tu cichaczem zaparkować mamuni na klacie :twisted: Skrada się pomalutku, przystając co chwilę dla niepoznaki i udając, że wcale nie zamierza mnie dosiąść :roll: Cizia,która w tej chwili okupuje miejscówkę właśnie przywaliła mi z byka w zęby :? Pompon natomiast zwisa mi wokół szyi rozwalony na oparciu rogówki 8) Życie jest piękne, a ja czuję się dopieszczona :mrgreen:

Hmmmmmmmm :wink: :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie maja 01, 2011 9:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pierwsze posty już o szóstej pisane? 8O W święto pracy? Wstajecie tak wcześnie chyba po to, żeby dłużej nic nie robić, co? ;)
Mnie nadal łeb... ehm... nadal mi migrena doskwiera;] I wcale się damą nie czuję, ale poskromię swój niewyparzony język, żeby ócz obecnych tu dam nie ranić. Z drugiej strony zapadł mi w pamięć fragment książki, w którym to ojciec mówi do córki (a córka zawsze "bułkę przez bibułkę") - A zaklnij no sobie jak prawdziwa lady! Tak więc jestem w rozterce, a w głowie Maryla mi śpiewa: Damą być, ach, damą być :roll: Teraz się oddalę w celu przeprowadzenia wykopalisk odkrywkowych w świeżo usypanym w kuwecie kopcu kreta;]

Gratuluje Niekochanym, chociaż z taka nazwą to przegrać nie mogły ;) No zawsze mi działa na wyobraźnię, gdy widzę ich watek, :cry:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie maja 01, 2011 11:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hikiko ja cię rozumiem naprawdę- mnie też tak czasem boli, że nie da się tego inaczej określić, niż napier... w sufit :roll: ale... no starałam się wyjść na ynteligentnom, a wyszłam znowu na... d...amę :roll: :wink:

Dzisiaj ja wychodziłyśmy ze strasznym dzieckiem z kościoła, to spotkałyśmy kilka jej koleżanek i szłyśmy razem z nimi do domu. Po drodze w dyskusji wyszło, że jestem czarownicą, co wywołał przyspieszone mruganie ocząt dziewczynek, zachwycone i pełne podziwu spojrzenia i oczywiście pytania; "a prawdziwą? 8O bo Zuza mówiła, ale myśmy nie wierzyły..." :ryk: potem dowiedziałam się, że moja córka jest też... wróć, chciałam napisać czarownicą, ale nie; ona i jej koleżanki są czarodziejkami z klubu Winx 8) (stopień czarownicy zdobywa się chyba z wiekiem :? ). Jak ktoś nie wie co to jest klub Winx, to jest to bajka o kilku młodych czarodziejkach, które ratują świat i mają takie hobby - zajmują się adopcjami ożywionych czarami, pluszowych zwierzątek, których nikt nie chce :roll: Hmmm... jak to było z tym jabłkiem i jabłonią?... :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie maja 01, 2011 11:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

to było coś że,jabłko pada nie daleko od jabłoni :mrgreen:

Dobry dzień :| :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie maja 01, 2011 11:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

No bo... o prawdziwej migrenie nie idzie powiedzieć inaczej, niż "łeb mi nap...la!!!" :x Kiedy każdy koci krok brzmi jak tupanie nosorożca, to rzucam (w myślach głównie) na moje futra wszystkie najgorsze klątwy, jakem Dama z Pragi :twisted: a nie przemawiam czule: kochaniutkie, mogłybyście nie biegać, bo hałas mi doskwiera :roll:
Jak paniusia mówi, że ją glllowa boli, to znaczy, że chce się wymigać od chędożenia, a nie ma migrenę - co najwyżej globusa :mrgreen:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Nie maja 01, 2011 14:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Coalla pisze:No bo... o prawdziwej migrenie nie idzie powiedzieć inaczej, niż "łeb mi nap...la!!!" :x Kiedy każdy koci krok brzmi jak tupanie nosorożca, to rzucam (w myślach głównie) na moje futra wszystkie najgorsze klątwy, jakem Dama z Pragi :twisted:

Pod tym względem mam naprawdę wyjątkowe koty... bure, jakkolwiek szalone, upierdliwe, itd by nie były, to jak mam migrenę to zwykle układaja się obok mnie, i śpią, i ewentualnie cicho mruczą :1luvu: :1luvu: :1luvu:

charm

Post » Nie maja 01, 2011 14:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

solangelica pisze:Charm czy Ty jestes dostepna jakos w tym tygodniu po dlugim weekendzie? Oprocz piatku?

W zależności od godziny - na w środę i czwartek o 19 wybywam z domu, ale to tego czasu jak najbardziej... ;-)
(a tak poza tym, to najbliższy tydzień-dwa mam nieco wariacki, ale potem, mam nadzieję, że mnie odwiedzisz :mrgreen: )

charm

[poprzednia][następna]