Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Wiecie co, mi już jest niedobrze. On tego kota w NAJLEPSZYM wypadku odda do schronu. To psychopata. Pytanie, po co mu kot?
Iwcia, skąd wiesz o poprzednich kotach?
ASK@ pisze:[...]
Edit: no prosze a teraz czytam o innym kocieCo z nim?
windstruck pisze:Witam,
Wczoraj w nocy zaginął mój kot Tofik. Wyskoczył przez balkon. Ile kot może wytrzymać bez jedzenia?, bo boję się, że nie zdążę go znaleźć. AAaa mam w domu kotkę, ona zachowuje się tak jakby miała depresję, miauczy pod oknem a jak je otwieram to "szuka" Toficjusza wzorkiem. Boję się o nią, bo ona wogóle nie jest samodzielna, nawet się sama nie myje tylko on ją zawsze mył.
P.S-Tofik to kastrat, czy sam ma jakieś szanse " na zewnątrz"
Greta_2006 pisze:windstruck pisze:Witam,
Wczoraj w nocy zaginął mój kot Tofik. Wyskoczył przez balkon. Ile kot może wytrzymać bez jedzenia?, bo boję się, że nie zdążę go znaleźć. AAaa mam w domu kotkę, ona zachowuje się tak jakby miała depresję, miauczy pod oknem a jak je otwieram to "szuka" Toficjusza wzorkiem. Boję się o nią, bo ona wogóle nie jest samodzielna, nawet się sama nie myje tylko on ją zawsze mył.
ASK@ pisze:Greta_2006 pisze:windstruck pisze:Witam,
Nie Cze 29, 2008 20:41
Dołączenie: Nie Cze 29, 2008 20:16
To już prawie 3 lata.Więc to inny kot ,ten obecny. A co z towarzyszem Tofika się stało?Co z samym Tofikiem?
windstruck pisze:Hej,
... Może macie jakieś pomysły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 156 gości